L’Eliana ja ofereix el servei de padró electrònic

Post també disponible en: Castellano

Els veïns i veïnes podran sol•licitar o obtindre el seu certificat d’empadronament directament a través d’internet

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en funcionament una nova aplicació de padró que ofereix nombrosos avantatges a la ciutadania. Des d’ara, els ciutadans ja poden obtindre el seu certificat d’empadronament directament i sense esperes des de la Seu Electrònica

D’aquesta manera, cada veí o veïna de la localitat pot optar, entre altres tràmits, al de certificat individual, per a acreditar la seua residència habitual, o històric (també anomenat col·lectiu), per a certificar la residència de totes les persones que han constat i/o consten empadronades en un domicili juntament amb el o la sol·licitant durant un període de temps determinat.

Així, els ciutadans i ciutadanes que ja disposen de certificat digital podran obtindre-ho en el moment des de les seues cases. Per a aquells que encara no disposen d’ell, podran sol·licitar el certificat d’empadronament però hauran d’acudir a l’Ajuntament de manera presencial per a recollir-lo. En tot cas, la millora dels temps d’espera i l’agilitat del propi tràmit serà evident.

La nova Seu Electrònica és una eina imprescindible per a la realització dels tràmits administratius des de qualsevol dispositiu electrònic (ordenador, mòbil o tauleta) i les 24 hores del dia que permet, entre altres, presentar reclamacions, queixes i suggeriments, autoliquidacions, sol·licitar bonificacions o exempcions fiscals, fraccionar o ajornar pagaments o sol·licitar informes i llicències urbanístiques.

Per a aprofitar al màxim la seua potencialitat la ciutadania ha d’obtindre el certificat de signatura digital, sol·licitant-lo gratuïtament en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) situada en el Centre Sociocultural, de dilluns a dijous en horari de 9 a 13 hores.

L’edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que la facilitat d’ús de l’administració electrònica “garanteix major seguretat i transparència en les gestions, no sols amb l’Ajuntament sinó amb qualsevol altra administració”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*