Vilamarxant rep una subvenció de 19.999,99 euros per a la compra d’un cotxe elèctric i un punt de càrrega per a vehicles municipals

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ha rebut una subvenció de 19.999,99 euros, procedents de la Diputació de València, per a la compra d’un cotxe elèctric i un punt de càrrega per a l’ús únic de cotxes municipals.

La subvenció Reacciona, procedent de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, serà una gran ajuda per a dur a terme esta actuació que ara haurà d’eixir a licitació perquè les empreses interessades presenten les seues ofertes segons els plecs de condicions.

Xavier Jorge, regidor d’Innovació de Vilamarxant, ha indicat que esta subvenció és “molt important” per a l’Ajuntament, ja que permetrà “adquirir un vehicle elèctric i un punt de càrrega per als serveis municipals”.

“Continuarem invertint amb recursos propis i els procedents de subvencions per a millorar la flota de vehicles de l’Ajuntament i adaptant-nos als nous temps i amb un compromís pel medi ambient orientat a la reducció d’emissions de CO₂ i millorar la qualitat de vida dels ciutadans”, ha afegit el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*