Policia Local i Protecció Civil de Bunyol acompanyen estudiants de col·legi Cervantes en un recorregut amb bicicleta per formar-los en educació viària

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Interior de l’Ajuntament de Bunyol informa de la realització d’una activitat segura que fomenta l’educació viària. Es va dur a terme per estudiants de Col·legi Cervantes. Policia Local i Protecció Civil van acompanyar als xiquets en un recorregut amb bicicleta pel municipi.

La regidora d’Interior de l’Ajuntament de Bunyol, Maria Vallés, ha informat de la realització d’una bonica activitat a l’aire lliure que es va dur a terme per estudiants de quatre aules d’Col·legi Cervantes aquesta setmana en un recorregut de dos quilòmetres per la localitat amb el objectiu de formar-los en educació viària i poder desoxigenarlos de l’aula, fent una sortida curta i segura.

La Policia Local i Protecció Civil de Bunyol van acompanyar els nens d’aquestes classes a realitzar un recorregut amb bicicleta pel poble, fomentant així l’educació viària. Van sortir en grups reduïts per aules separades pel que l’activitat va ser totalment segura. A més, segons confirma Vallès, “aquesta activitat sí que està permesa pel Consell, ja que tot i que s’ha prohibit tot tipus d’activitat esportiva en instal·lacions i centres esportius per no professionals, sí que es permet que els nens puguin fer esport quan forma part d’una activitat lectiva “.

Vallés per això incideix en la importància i necessitat de continuar amb la realització d’aquest tipus d’activitats a l’aire lliure i completament segures per als xiquets en aquest difícil moment de pandèmia. Confirma que aquesta activitat forma part d’una primera fase que serà continuada per xerrades a l’aula. Totes les escoles del municipi que així ho desitgin poden realitzar-la. Tan sols han de sol·licitar a l’Ajuntament, a l’àrea de Govern Interior.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*