L’Eliana oferirà reforç escolar als i les joves de Secundària que ho precisen

Post també disponible en: Castellano

L’Espai Jove acollirà un nou servei per a acompanyar als i les alumnes elianeres amb eines i tècniques d’estudi.

La regidoria de Polítiques de Joventut ha posat en marxa un nou servei de reforç escolar dirigit a alumnes de l’ESO de cara a la preparació dels exàmens del pròxim mes de desembre. L’objectiu del nou programa és donar suport i ajuda als i les joves elianeres que necessiten un acompanyament en els seus estudis, ajudant-los a organitzar el seu temps, orientant-los escolarment i oferint tècniques per a estudiar d’una forma més efectiva.

D’aquesta manera des de l’Espai Jove es buscarà complementar la labor educativa que es duu a terme amb les famílies que atén els Serveis Socials de l’Ajuntament o amb aquell alumnat dels centres educatius que puguen tindre necessitats especials.

Les persones interessades han de reservar cita prèvia cridant al telèfon 671 393 989 o 96 275 80 30 ext.121, o contactar a través del correu electrònic elijove@leliana.es.

Tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Jorge Pérez Comeche, no es tracta de classes particulars de matèries escolars, sinó que en aquest espai es treballarà l’adquisició d’eines, competències i habilitats per a la millora de la situació acadèmica dels elianers i elianeres, d’entre 12 i 16 anys, que el necessiten.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*