L’emissora municipal Ràdio Bunyol TV presenta la seua programació estiuenca i als seus nous becaris

Post també disponible en: Castellano

Ràdio Bunyol TV continua més prop de tu. Des de hui i fins al pròxim 1 d’octubre arranca un estiu més una programació divertida, diferent, en horari matutí, de 14h. Al migdia continuaran amb El Rall, de la Xàrxa d’Emissores Municipals, i À Punt Radi, de 14 a 16h. A les vesprades continuaran tenint els millors temàtics, de música alegre, festiva i molt estiuenca. A això s’inclou alguns dels programes que els nostres col·laboradors també envien per a poder posar-los a les vesprades.

Als matins de 9 a 14h seguiran els programes que així han volgut fer-ho, i també hi haurà temps per a les millors entrevistes, les millors connexions d’exteriors i també els programes de la televisió tornarem a posar-los per a tots. Per a això, i ja per fi, es compta amb dos becaris, estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València. Ells són Margarita Pujante i José María Fernández. Il·lusió i moltes ganes d’aprendre han demostrat en les primeres hores d’incorporació a l’equip de Ràdio Bunyol TV, compost per Rodrigo Puché i Raúl Martínez, al control tècnic, de so i imatge, i per Pilar Criado, periodista de la casa.

Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet per la labor que des d’aquesta ràdio municipal s’està fent en l’última legislatura, i “sobretot amb la incorporació d’estudiants que aprendran i, segur faran un gran paper al llarg de l’estiu”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*