L’equip de govern de Vilamarxant visita l’evolució de les millores del polígon d’Enchilagar del Rullo

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilamarxant ha visitat durant el matí de hui el polígon d’Enchilagar del Rullo per a comprovar l’evolució de les obres que milloraran la zona industrial.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, junt als regidors Xavier Jorge i Víctor Sanchis ha acreditat el bon ritme de treball de les diferents actuacions que s’estan duent a terme i que faran que el polígon se situe entre els millors de la comarca del Camp de Túria. A la visita també han acudit l’arquitecte, l’aparelladora i els representants de la constructora que estan duent a terme les obres de millora en l’àrea industrial de Vilamarxant.

Les actuacions previstes suposaran la plantació de 241 palmeres de l’espècie washingtonia en els diferents carrers del polígon, la dotació de reg automàtic en tots els parterres, la sembra de diverses prades de gramínies i la consolidació de les illetes d’accés al polígon per la rotonda de la carretera CV-50 amb formigó ratllat de color roig.

La inversió de l’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, per a les millores ascendeix a un total de 150.885,26 euros.

Durant el pròxim any, l’àrea que dirigeix Víctor Sanchis té previst que la instal·lació de sis càmeres de vigilància i reconeixement de matrícules, la col·locació de quatre panells informatius amb les llistes de carrers del polígon, l’edificació d’una rotonda que suprimisca les illetes existents en la intersecció dels carrers 16, 21 i la CV-3770 i el repintat de tota la senyalística circulatòria.

“Per a este equip de govern el manteniment, la millora i conservació del polígon industrial és una prioritat. És la carta de presentació del nostre municipi a l’hora de captar noves activitats i inversions. És per això que en els pressupostos 2021 introduirem per primera vegada en la història del polígon una partida econòmica pròpia per a la conservació i manteniment d’este”, ha explicat Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant.

“Entre les empreses, usuaris i municipi hem de treballar per mantindre esta àrea industrial amb el millor aspecte possible, eixe ha de ser el nostre punt fort i diferenciador entre la resta de polígons de la comarca”, ha acabat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*