L’equip de Govern municipal de Requena retorna al saló de plens els quadres de requenenses il·lustres

Post també disponible en: Castellano

Des de dimecres passat, dia en què es va celebrar el primer ple ordinari de la legislatura, els quadres dels requenenses il·lustres han tornat al Saló de Plens, tal com figura en el pacte de govern signat entre el Partit de Requena i Llogarets i el Partit Popular. 

“Al juny de 2021, el govern socialista de Mario Sánchez va traslladar els quadres dels requenenses il·lustres del Saló de Plens al claustre del Museu Municipal, llevant-los així del lloc d’honor que els correspon” afirmen des del PRyA. 

Aqueixos quadres de requenenses il·lustres sempre han estat situats en el Saló de Plens “per a donar-los dignitat en el lloc més solemne de tot el municipi, en el lloc on els representants de tots els requenenses prenen les decisions que ajuden a dirigir i gestionar el municipi que, precisament aquests requenenses il·lustres, van ajudar a millorar i fer més gran en tots els sentits al llarg dels anys” expliquen les fonts.

“El llevar els quadres dels requenenses il·lustres del lloc que els correspon per part del govern socialista de Mario Sánchez, va esborrar i va ocultar un passat que és part de tots nosaltres, intentant així ocultar la història” afirmen representants del PRyA.

Per això, des del PRyA “demanem en el seu moment la volta dels quadres al Saló de Plens, petició que no va ser atesa pel llavors alcalde de Requena, el socialista Mario Sánchez”, recorden. “Des de la nostra formació -afigen- ens vam comprometre a reubicar aquests quadres quan arribàrem al govern municipal, mesura que va ser signada en el pacte de govern entre el PRyA i el PP”.

“El PRyA compleix les seues promeses i aquesta va ser una d’elles, per la qual cosa els quadres dels requenenses il·lustres tornen a estar en el lloc d’honor que els correspon, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Requena” asseguren des de la formació política d’àmbit municipal. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*