L’equip municipal de Benaguasil compleix gairebé el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Post també disponible en: Castellano

El alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.
El alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l’inici de la legislatura, l’equip popular de Benaguasil liderat per l’alcalde i diputat provincial Ximo Segarra, fa balanç de la gestió duta a terme d’aquests primers 18 mesos.

“Si alguna cosa cal destacar és la gestió enfront de la pandèmia de l’COVID-19 en la qual segueix immers l’equip municipal i que ha fet replantejar tota l’estratègia d’acció de govern des de fa 8 mesos. Una gestió de la pandèmia a nivell local amb importants mesures com l’eliminació de la taxa de taules i cadires a el sector de l’hostaleria, la flexibilització de l’calendari fiscal per a les famílies, el pla d’ajudes de 70.000 € a el comerç local o el Pla d’Obra Pública de gairebé 800.000 € buscant maximitzar la contractació d’empreses locals “, segons han informat des del consistori.

Totes aquestes accions s’emmarquen dins de l’pacte local Benaguasil Re-Acciona signat per 15 dels 17 regidors de la corporació municipal (PP, PSOE, Ciutadans i Compromís).

A més d’aquestes actuacions, el govern municipal ha aconseguida rebaixar el deute municipal fins situar-la en 487.327,77 € i per altra banda, el préstec per pagar la sentència de l’època de l’PSOE de 1988 s’ha rebaixat dels 5.800.000 € inicials a els 3.680.184,50 € actuals.

Tot i la pandèmia de l’coronavirus, s’han posat en marxa programes turístics per ajudar a estimular el comerç local, s’ha implantat el pla de control de colònies felines i està previst pels propers mesos la renovació de la gespa artificial del camp de futbol 8 , tennis i pàdel així com la millora en matèria d’accessibilitat de les instal·lacions esportives.

En matèria de trànsit s’està duent a terme el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i s’està actuant en la millora de la senyalització viària de la localitat. Pel que fa a el comerç local, s’ha posat en marxa la Guia Comercial On-line així com campanya de suport i cursos de digitalització comercial.

Per a l’equip municipal de Benaguasil “aquestes dades són un estímul per a la gestió diària tot i que som conscients que la nostra prioritat són les persones i poder eixir com més prompte de la incerta situació que portem vivint des de fa 8 mesos pel COVID-19. Anem a redoblar esforços per seguir ajudant a les persones i per aconseguir el creixement laboral a Benaguasil “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*