El consistori requenense assenta les bases per a un Pla d’Igualtat

Post també disponible en: Castellano

L’equip de Govern del consistori requenense, compromès amb els drets fonamentals i els principis democràtics i especialment amb la Igualtat, conscient de la desigualtat existent en la societat que es manifesta en tots els àmbits de la vida, inclosa la violència contra les dones, ha decidit impulsar l’elaboració de l’I Pla d’Igualtat Municipal.
Malgrat els avenços legals de caràcter nacional i internacional per eradicar les desigualtats existents entre dones i homes, “se seguix evidenciant que aquesta desigualtat persistix en l’àmbit cultural, econòmic, social, laboral i domèstic i que afecta sobretot la societat des de la infància “expliquen des del consistori.
Per tot això, recentment l’Ajuntament de Requena ha renovat el seu compromís polític amb la Igualtat, aprovant per unanimitat en l’últim ple celebrat el passat 9 de juliol, la declaració Institucional per la qual es compromet a la realització del I Pla per a la Igualtat de oportunitats del Municipi de Requena.
Per a això, la col·laboració de tots els col·lectius de la societat és indispensable.
Amb tal motiu, es van a realitzar tres reunions per explicar el Projecte global d’Igualtat a Requena i els seus llogarets.
A causa de la situació sanitària en la qual estem, es va a treballar en xicotets grups, controlant aforaments, respectant totes les mesures de seguretat i mantenint totes les recomanacions per garantir a l’màxim la seguretat dels i les assistents. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*