L’equip socialista de Requena continua amb les Mitgeres Vivas amb un mural de Julieta XLF

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern socialista de l’Ajuntament de Requena segueix amb el seu projecte de Mitgeres Vivas; en aquesta última ocasió amb un mural de la reconeguda artista Julieta XLF.

Es tracta d’una nova mitgera viva al carrer Constitució, que s’integra perfectament en l’entorn i substitueix a l’anterior. Ara no s’han utilitzat vinils, la qual cosa assegura la seua conservació. 

El projecte Mitgeres Vivas és una iniciativa en la qual artistes tant locals com d’altres llocs realitzen murals en algunes parets de la ciutat, amb l’objectiu de millorar i donar vida a algunes d’aquestes superfícies que passen desapercebudes i que, amb aquesta proposta es renoven i cobren un nou protagonisme.

El projecte ja ha tenyit de color zones emblemàtiques de Requena com el parc de La Pineda, el parc Font de Les Piles, la costa de les carnisseries o el Recinte Firal, entre altres. Aquesta iniciativa també ha arribat a Sant Antoni, a càrrec de l’Associació Let’s Grow i en la qual van participar 39 xiquets i xiquetes. 

Per a acostar aquestes obres a tota la ciutadania, l’equip de govern socialista de Requena posarà en marxa pròximament la Ruta de les Mitgeres Vivas.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*