Les comissions de Turís presenten les falles de 2020

Post també disponible en: Castellano

En un acte celebrat a l’Espai Multiús presidit per l’alcalde i president nat de Junta Local Fallera, Eugenio Fortaña, i la presidenta executiva, Isabel Guaita, les cinc comissions de Turís han presentat públicament les deu falles que engalanaran les seues respectives demarcacions del 27 al 29 de març.

L’acte comptà amb la presència de les màximes representacions del present exercici i suposà el primer acte conjunt així com la primera oportunitat de vore’ls tots junts en una mateixa instantània.

Pel que fa als monuments fallers, Els Barris continua per quart any consecutiu amb Santaeulalia tematizaciones que, per primera vegada, s’encarregarà també de la falla infantil. “Viaje con nosotros i “Mami tierra”, son els lemes de la major i de la infantil respectivament.

Vicente Espeleta és dels més veterans plantant en Turís amb la seua novena falleta per a Plaça del Mercat amb el lema “Hawai que guay”. La falla gran estarà a càrrec per segona vegada de Vicente Llácer amb “Conquestes”.

En Placeta del Marqués s’estrena en la infantil Adrián Ballesteros Rubio amb “Atlàntida, ciudad sumergida” i Paco Torres afronta el tecer monument gran amb “Volant”.

En Avda. Corts Valencianes confien per tercera vegada en Pepe Badía que plantarà la infantil “Valencia C.F.” i la gran “Turis-me”. I en l’Antiga Fontanella plantarà per segona vegada Ramón Lemos amb “T’he guanyat” per a la comissió infantil i “Vikingos” per a la comissió major.

En el transcurs de l’acte s’entregaren els premis del concurs de targetes de Nadal organitzat per Junta Local i correspongueren a Adriana Soucase, Erika Ferrer i Claudia Garrido.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*