Manises ja informa dels resultats de les PCR a la seua població en 24 hores de mitja

Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.
Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.

Post també disponible en: Castellano

L’increment de rastrejadors, l’augment de personal en Atenció Primària i els problemes succeïts en les últimes setmanes han motivat a buscar mitjans propis per a respondre dins del termini i la forma escaient els resultats de les PCR de la població de la seua àrea.

El Departament de Salut de Manises ja ha enviat més de 4.500 SMS a pacients amb resultat negatiu en els seus PCR.

El Departament de Salut de Manises ha retallat, en l’última setmana, els temps d’espera dels resultats de les PCR. Actualment, el centre sanitari està oferint resultats en 24 hores de mitjana després de la derivació de les proves PCR a les instal·lacions centrals de SynLab amb qui ja treballa des de l’obertura de l’Hospital el 2009. L’esmentat laboratori també ha instal·lat una màquina ràpida a les instal·lacions de l’ Hospital de Manises per a complir en temps i forma a les proves més urgents de la població protegida de la Conselleria a l’àrea de salut.

Aquesta reducció dels temps de demora de les proves PCR han permès que el seguiment i rastreig dels contagis en el Departament siga més àgil en la resolució dels resultats i informació als pacients. En aquesta mateixa línia, el Departament de Manises ja ha informat a més de 4.500 pacients per SMS el resultat negatiu de la seua PCR.

El Departament de Salut de Manises espera que el procediment de processament d’aquestes proves complisca en temps i forma amb les necessitats de la població; així com amb la situació epidemiològica actual de manera que siga un mitjà més per a garantir la seguretat de tots i totes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*