S’obri el termini de presentació de les beques municipals a Xest per a estudiants de Formació Professional

La concejala Mª Ángeles LLorente.
La concejala Mª Ángeles Llorente.

Post també disponible en: Castellano

20 alumnos/as de FP de les branques d’Edificació i Obra Civil i Agrària podran optar a realitzar pràctiques formatives en les dependències municipals

L’Ajuntament de Cheste ha publicat hui, dijous 17 de setembre, les bases per a l’adjudicació de les beques formatives dirigides a l’alumnat de Formació Professional de les àrees d’Edificació i Obra Civil i Agrària, per al curs 2020-2021.

Aquestes beques estan finançades per l’Ajuntament de Cheste i poden optar-hi estudiants d’entre 16 i 65 anys que cursen en 2020/2021 cicles formatius o cursos de Formació Professional Bàsica, Grau Mitjà d’FP o Grau Superior de FP de les famílies professionals objecte de les beques. En total es convoquen 20 beques, amb una dotació bruta mensual per a les persones beneficiàries de 480 euros per mes complet. La durada màxima de les beques serà de 9 mesos i mig i la dedicació de 16 hores setmanals, com a mínim.

“Aquesta és una iniciativa que va començar fa dues legislatures i hem apostat per mantenir-la i convertir-la en un projecte de continuïtat”, ha declarat la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Considerem que és molt positiva, ja que vincula la formació amb l’ocupació, alhora que s’oferix una dotació econòmica als estudiants que reben la beca”.

El termini d’inscripció estarà obert fins al proper 26 de setembre de 2020. Les bases estan disponibles a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xest, cheste.sedelectronica.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*