Les Escoles Esportives Municipals de Xest celebren el final de curs

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament homenatja l’alumnat pel seu comportament exemplar durant aquesta complicada temporada

Les Escoles Esportives Municipals de Cheste van celebrar el passat cap de setmana la fi de curs d’una temporada marcada per la pandèmia. El tradicional esdeveniment es va haver de dividir en aquesta ocasió en dues gales, amb l’objectiu de poder complir amb les mesures sanitàries actuals. 

El divendres va ser el torn de les escoles de psicomotricocidad, ciclisme, frontenis, pàdel, aikido, atletisme, karate, patinatge, orientació, escacs, voley, bàsquet, tennis i escalada, que es van distribuir en la pista del pavelló i van desfilar de forma ordenada per a posar a la foto de grup, rebent un càlid aplaudiment del públic, que omplia les graderies. El diumenge, les escoles protagonistes van ser batuka, aeròbic, dansa, danse party, gimnàstica rítmica i salt de corda, que van presentar una mostra del treball realitzat durant la temporada amb exhibicions preparades durant les últimes setmanes, en un temps rècord, que també es van guanyar l’ovació dels i les assistents.

En totes dues gales l’alcalde, José Morell; el regidor d’Esports, Francisco Llorens, i la coordinadora de les escoles, Mónica Verduch, van reconéixer l’esforç que han realitzat els més de 600 xiquets i xiquetes durant aquesta temporada i la seua actitud responsable en el compliment de la normativa. Per això, se’ls va obsequiar amb un diploma i amb una botella d’aigua reutilitzable.

Morell va posar l’accent en la decisió que va prendre l’Ajuntament de mantindre l’activitat en tot moment. “Les EDM no han tancat malgrat la difícil situació que hem viscut. Vam creure que l’esport, encara que fóra en línia en alguns moments, era una forma que els xiquets i les xiquetes seguiren en contacte amb els seus companys i els seus monitors, i que notaren el menys possible la distància social i la duresa del moment; per a facilitar-lo vam suspendre el pagament de les quotes i vam mantindre el lloc de treball dels monitors i les monitores”.

Llorens va destacar l’actitud de l’alumnat. “Tots sabem el que han passat els xiquets i les xiquetes ficats a casa; no obstant això, quan van tornar a les activitats el seu comportament va ser exemplar, cal ressenyar la responsabilitat que han mostrat per a evitar contagis. Teniu uns fills estupends”.

Verduch es va dirigir a les famílies per a fer un ampli agraïment. “Vull agrair als papàs i mamàs de l’alumnat l’haver confiat en nosaltres un any més; als monitors i a les monitores que hagen estat sempre amb mi, donant-me suport i ajudant-me, però sobretot, vull donar-li les gràcies als nostres alumnes i alumnes, perquè s’han portat com a autèntics campions. Us vaig dir que tornaríem amb més força, i ho hem aconseguit, ens veiem la temporada que ve”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*