Les imatges de l’entrega de premis en una reeixida I Gala del Comerç de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Neo Música (Schagerl) ha sido el comercio ganador en los premios de escaparatismo.
Neo Música (Schagerl) ha seguí el comerç guanyador dels premis d’aparadorisme.

Entrega de premis a les guanyadores del Concurs de Dibuix Les Botigues del meu poble en Nadal per als xicotets, i als dels comerços pels millors aparadors van ser moments destacats d’una gala on es van sortejar regals entre els presents i l’Associació Cultural Chivana de Ball va oferir una brillant exhibició

En la vesprada del dimecres 26 de desembre la carpa instal·lada en el Parc Manuel Carrascosa de Buñol va albergar una de les cites més esperades en estes festes nadalenques per veïns i empresaris de la localitat. Es tractava de la I Gala d l’entrega done’l Comerç, que va arrancar a primera hora de la vesprada i que durant tota la jornada va centrar l’atenció de centenars de veïns, empresaris i visitants.

L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Buñol, junt amb les Regidories de Comerç i Festes de l’Ajuntament, han llançat fa uns dies una ambiciosa campanya de Nadal per al gaudi de veïns i visitants, per a tots els públics i en diversos enclavaments del municipi. Pedro Rubio, president d’esta associació bunyolense, es mostrava molt satisfet per esta campanya de Nadal en què l’objectiu principal és que la localitat siga viva, «que la gent isca i gaudi amb els seus xicotets d’un poble ric en empreses i comerços on fer les seues compres nadalenques a molt bons preus i amb un tracte exquisit al público».

La vesprada va arrencar a les 17,45 h. amb un excel·lent espectacle circense, on els pallassos i els acròbates no van faltar, provocant nombroses rialles i cares de sorpresa entre tots els presents, que van omplir la carpa al complet. Després d’això es van nomenar els premiats del Concurs de Dibuix Les botigues de del teu poble per Nadal, organitzat per als petits de Bunyol d’entre 5 i 12 anys.

Els premiats van pujar a l’escenari. En la categoria de 5 a 8 les tres premiades van ser Antonella Arenas, Ariadna Fortes i Estela López. Mentre que en la categoria de 9 a 12 van pujar a l’escenari Laia Climent, Aitana Belda i Angelina Fenyu.

Després d’aquest espectacle l’Associació va començar amb la instal·lació de les taules per donar començament al sopar de pa i porta a la carpa, començant a les 21 h. la I Gala del Comerç amb la intervenció de Pedro Rubio, president d’aquesta associació i seguidament, de Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol. Tots dos van incidir en la satisfacció que aquesta gala, en la qual fa temps que treballen, fos ja una realitat, i que és tan sols un dels plats forts d’aquesta campanya que està atraient nombrosos curiosos a Bunyol en aquest Nadal.

Alguns dels associats van lliurar les cistelles als guanyadors que havien dipositat la seva butlleta emplenat després de la compra en els comerços, i que després de realitzar el sorteig van ser agraciats amb una cistella per part d’aquest comerç. Es van viure moments molt feliços entre els assistents.

També es van donar els premis als comerços guanyadors del Concurs d’Aparadorisme en què prèviament s’havien inscrit i al qual després de passar el jurat i deliberar, es van nomenar a Neo Música (Schagerl), Blosson i Noe Noe.

Però els premis no van acabar aquí. Es van sortejar 20 regals d’associats i la rifa d’un pernil, sense oblidar dos premiats amb pujades al camió de la Tomatina 2019. I com a colofó ​​a la vetllada, exhibició de ball de l’Associació Cultural Chivana de Ball. Entre sorteig i sorteig hi va haver un espectacle amb trucs de màgia.

Manuel Sierra, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Buñol, felicita empresaris i comerciants per aquesta primera gala. Qualifica d’èxit la vetllada, “tot i que els començaments mai són fàcils, per això segur que hi haurà moltes més gales per davant per al gaudi de veïns, visitants, empresaris i comerciants de la localitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*