Les societats musicals de la Canal de Navarrés trien a Hèctor Argente com a president comarcal per als propers quatre anys

Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.
Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.

Post també disponible en: Castellano

Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.
Argente, que ha estat escollit amb el 100% dels vots, pertany a la Societat Foment Musical de Navarrés des dels 7 anys.

Les Societats Musicals de la comarca la Canal de Navarrés han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Hèctor Argente. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per configurar tota la seva estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als propers 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Hèctor Argente, que des dels 7 anys forma part de la Societat Foment Musical de Navarrés, ha estat elegit pel 100% dels vots a favor.

“Com a membre de la junta directiva de la Societat Foment Musical de Navarrés he estat tresorer i encarregat de Banda. Aquest nou càrrec és tot un repte que assumeixo amb il·lusió i ganes de treballar per la música. És un plaer poder ser President en una comarca petita però molt unida i compromesa amb la música on, tot i la poca població dels seus pobles, en tots hi ha una Societat Musical “, ha declarat el nou president comarcal de la Canal de Navarrés.

“Com a projecte per a la comarca, continuarem amb el Festival Comarcal de Bandes i la Trobada Comarcal d’educands que acull músics dels set pobles i el meu objectiu és servir de suport a les diferents Societats Musicals i així com contribuir a la difusió de la música “, ha continuat.

Argente va entrar amb 12 anys a la banda de la seva Societat Musical i va completar els seus estudis al Conservatori Municipal Mestre Ponce de Xella, on va obtenir el Grau Mitjà de Trompeta.

Actualment, la Canal de Navarrés compta amb 7 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals a principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar-hi al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que el 2018 celebra el seu 50è aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals són presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic al món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València , i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*