L’Escola de Música i Dansa Luis Ayllón de la SM “L’Artística” de Buñol celebra la fi de curs

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat 12 de juny, l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” va celebrar el tradicional acte de Fi de Curs en el Passeig de Sant Lluís, adaptat a la situació actual i com a tancament d’un cicle escolar en el qual tant professorat com alumnes han sabut adaptar-se i créixer junts.
L’acte es va celebrar al costat de l’Ermita de Sant Lluís, en l’entrada de l’Auditori Municipal, convertint-se en un altaveu per a agrair als educands i les seues famílies l’esforç d’aquests últims mesos. 

Presentat per Jorge Ortiz i Silvia Santana, professors de la nostra Escola, va arrancar amb la interpretació de la cançó “D’ells vaig aprendre” pels alumnes de Jardí Musical i Preparatori, amb la seua professora Aitana Ortiz, que van donar pas al concert de la Banda d’Iniciació dirigits per Mario Ortuño Gelardo. En el programa va destacar l’estrena de “Joves i Lletjos”, pasdoble compost expressament per a la benjamina de les agrupacions Lletges, per Xavier Cabrera Aparisi, qui no va voler perdre’s el concert i va rebre un xicotet detall com a agraïment. 

Després del concert, es va fer lliurament d’un diploma commemoratiu als alumnes que conclouen els seus ensenyaments elementals en aquest curs. Com a tancament de l’acte, el director de l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón, Mario Ortuño Gelardo, es va dirigir als presents per a agrair l’esforç i compromís dels educands i les seues famílies per a continuar amb l’activitat de l’Escola, desitjant que el pròxim curs es puga reprendre les activitats col·lectives amb la condició de potenciar la unió entre els més xicotets de la nostra Societat. 

Per part seua, la secció de Dansa Urbana de la nostra Escola, celebrarà la seua exhibició de Fi de curs dissabte que ve 26 de juny a les 19 hores en el Teatre *Montecarlo, amb la seua professora Marisa García Carrascosa al capdavant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*