L’Exposició Itinerant sobre les festes de la Comunitat Valenciana amb realitat augmentada “Terra de Festes” ve a Bunyol el 17 i 18 de març

Post també disponible en: Castellano

Aquest divendres i dissabte Bunyol rep la visita d’un gran tràiler anomenat “Terra de Festes” que, a través de realitat augmentada, tots els veïns i visitants podran entrar i conéixer totes les festes de la Comunitat Valenciana de manera lúdica, amena i divertida. 

Bunyol, a més de l’enorme atractiu que tenen les seues festes josefinas, comptarà els pròxims 17 i 18 de març amb la visita d’un gran tràiler informatiu sobre Terra de Festes. Una excel·lent iniciativa que acosta les festes de la Comunitat Valenciana a nombrosos municipis d’aquesta autonomia. I Bunyol serà una de les localitats on primer aterrarà per a donar a conéixer a tots els veïns i visitants de manera lúdica, amena, divertida i molt tecnològica les festes autonòmiques.
Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, acaba de fer pública aquesta informació. “I és que Bunyol es troba en el grup assessor d’aquesta comissió per tindre una festa d’Interés Turístic Internacional com és la Tomatina i que molt pocs municipis de la Comunitat tenen”, va confirmar la primer edil.
Aquesta exposició itinerant acaba d’arrancar i un dels primers pobles on podrà visitar-se és a Bunyol els pròxims divendres i dissabte. En aquest tràiler es podrà conéixer més de prop totes les festes, la seua història, les seues gents i tot de manera virtual a través de la realitat augmentada. També comptarà amb una zona on s’entregaran detalls de les festes i el visitant podrà conéixer més de les festes valencianes sense eixir del seu poble.
En aquests moments l’Ajuntament de Bunyol es troba estudiant la millor ubicació d’aquest tràiler en necessitar una àmplia zona on aparcar el tràiler i la zona de regals. “Estem estudiant una zona que resulte atractiva per als fallers i per als visitants, de manera que al mateix temps que visiten els monuments fallers i els casals, també puguen endinsar-se en aquest itinerari tan atractiu, sense incomodar cap acte faller i amb accessibilitat per a tots”, va finalitzar Juncal Carrascosa, qui va anunciar que en breu es dirà a tots els veïns la ubicació exacta d’aquest gran camió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*