L’exposició #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba al setembre a Utiel, Requena y Benferri

Post també disponible en: Castellano

La mostra itinerant és un recurs educatiu front la violència contra dones

Forma part del programa M’importa. Educació en Valors

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba a aquest mes de setembre a Utiel, Requena i Benferri, després del seu pas per Borriana i Daya Vella.

L’exposició de el programa M’importa. Educació en Valors de l’IVAJ consta d’una sèrie de panells on s’estructuren les fotografies guanyadores del concurs # noemtoqueselwhatsapp realitzades per joves que denuncien la violència contra les dones.

Les fotografies aborden la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes així com la prevenció i la denúncia de la violència contra les dones.

De l’22 a l’27 de setembre es pot visitar a la Biblioteca Pública Municipal d’Utiel; de el 28 de setembre a el 2 d’octubre s’exposa a l’ajuntament de Requena i, finalment, de el 29 de setembre a el 5 d’octubre a l’Aula de Joventut de Benferri, a través de la Mancomunitat Baix Segura.

Al web de l’IVAJ consultar aquí s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició a través del web mimporta.info de l’IVAJ

Simultàniament es posa a disposició d’ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M’importa que promou un desenvolupament pedagògic per avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*