L’Hospital de Manises es consolida entre els 25 centres hospitalaris públics espanyols amb millor reputació

Post també disponible en: Castellano

A nivell autonòmic, Manises se situa en el ‘podi’ dels hospitals públics, com a tercer hospital amb major reputació després de la Fe i Doctor *Peset

El Dr. Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut de Manises: “En un any com aquest, mantindre una destacada posició en el rànquing nacional és fruit de la gran faena dels nostres professionals”

L’Hospital de Manises es manté, per segon any consecutiu, en el lloc número 25 a nivell nacional en el llistat de centres hospitalaris públics amb millor reputació, segons es desprén de la VII edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS), elaborat per la consultora Compre. “En un any com aquest, mantindre una destacada posició en aquest rànquing nacional és fruit de la gran faena dels nostres professionals”, ha destacat el doctor Ricardo Trujillo, gerent de l’Hospital de Manises. 

A més, el centre hospitalari s’ha consolidat com el tercer centre de la Comunitat Valenciana millor valorat en l’àmbit de la reputació per darrere de la Fe i Doctor Peset. Per al Dr. Trujillo, “aquest resultat és un gran aval al treball que estem realitzant ja que així ha quedat constatat per un estudi independent, avalat pels consells generals de metges i infermers qualificats. Això ens encoratja a tots els professionals del Departament de Salut de Manises a continuar oferint la millor qualitat assistencial a la nostra població”. 

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola, i a través del qual s’ha avaluat als actors del sistema sanitari a partir de tres valoracions: la primera, la valoració realitzada pels professionals mèdics (2.248 metges especialistes hospitalaris i 301 metges de medicina familiar i comunitària); la segona la valoració d’infermers, 259 gerents i responsables d’hospitals, 251 gestors 2.758 infermers, 72 directius d’empreses farmacèutiques, 72 responsables de farmàcia hospitalària, 549 responsables d’associacions de pacients així com 163 periodistes i informadors de la salut sobre la base de 16 variables de reputació per als serveis clínics; i, finalment, totes aquestes valoracions es complementen amb la tercera anàlisi de més de 2.853 indicadors objectius específics de 2.704 serveis clínics.

El procés de realització ha sigut sotmés a una revisió independent per part de KPMG d’acord amb la norma ISAE 3000, i compta amb l’aval de les organitzacions col·legials de metges i infermers, així com de les associacions de pacients i periodistes sanitaris.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*