L’Hospital de Manises formarà residents d’Infermeria en l’especialització de Pediatria

El Hospital de Manises formará a residentes de Enfermería en la especialización de Pediatría.
El Hospital de Manises formará a residentes de Enfermería en la especialización de Pediatría.

Post també disponible en: Castellano

El Hospital de Manises formará a residentes de Enfermería en la especialización de Pediatría.
L’Hospital de Manises formarà residents d’Infermeria en l’especialització de Pediatria.

El centre hospitalari ha obtingut l’acreditació del Ministeri de Sanitat per formar personal d’Infermeria Interna Resident (IIR)

L’Hospital de Manises és el primer centre hospitalari de la Comunitat Valenciana que ha rebut l’acreditació en l’especialització de Pediatria

L’Hospital de Manises ha obtingut l’acreditació del Ministeri de Sanitat per impartir docència a Infermeres Internes Residents (IIR) en l’especialitat de Pediatria per tal de formar professionals capacitats per a proporcionar cures a pacients pediàtrics en tots els nivells d’atenció sanitària, promoció de la salut, prevenció i assistència a nadons i nens.

Sobre això, la directora d’Infermeria de l’Hospital de Manises, Carmen Girabent, ha destacat que aquesta acreditació “suposa un reconeixement a un gran treball previ realitzat pels professionals del centre hospitalari que ens capacita per formar personal d’infermeria en una de les àrees més demandes “. Al llarg dels dos anys que dura la residència, les AIR duran a terme rotacions en els centres de salut del Departament, així com en àrees hospitalàries com neonatologia, obstetrícia, urgències pediàtriques o la Unitat de Cures Intensives en què l’activitat pràctica es combina amb l’anàlisi, la investigació i l’estudi. L’Hospital de Manises és el primer centre hospitalari de la Comunitat Valenciana que ha rebut l’acreditació en l’especialització de Pediatria.

El Departament de Salut de Manises està apostant per la formació tant a estudiants de pregrau i postgrau d’universitats i centres de formació, com als propis professionals d’infermeria de l’Hospital per actualitzar els seus coneixements i estar al dia en noves tècniques i procediment innovadors relatius a el seu àmbit d’actuació per millorar l’atenció als pacients. Així, en l’últim curs al voltant de 200 estudiants d’infermeria i auxiliars han fet pràctiques en alguns dels centres del Departament de Salut de Manises.

A més, l’Hospital de Manises també ha obtingut l’acreditació per a Metges Interns Residents a les especialitzacions de Medicina Interna, Radiologia, Pediatria i Medicina Familiar. L’Hospital de Manises, que ha complert deu anys des de la seva obertura, ha realitzat en aquest temps una clara aposta per la docència i formació com un dels seus eixos prioritaris per afavorir l’excel·lència i la qualitat dels professionals sanitaris en benefici de la qualitat assistencial .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*