L’Ivace destina 4,8 milions d’euros per a millorar 24 polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019

La directora general de l'Ivace, Júlia Company.
La directora general de l'Ivace, Júlia Company.
La directora general de l'Ivace, Júlia Company.
La directora general del Ivace, Júlia Company.

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha informat que l’Institut destinarà 4,87 milions d’euros per a subvencionar 24 projectes de millora i modernització dels polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019.Estigues ajudes s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019.

En este sentit, Company hi ha detallat que, per a 2018, l’Ivace destinarà 2,67 milions d’euros per a subvencionar al 83,39% un total de 24 polígons industrials de 15 municipis. Així mateix, està previst que, per a 2019, la inversió seguisca de 2,2 milions d´euros i se subvencionen els projectes al 100%. Estos 24 polígons corresponen als municipis d’Alberic, L’Alcúdia, Algemesí, Alzira, Carlet, Catadau, Montserrat, La Pobla Llarga, Sant Joanet i Tous en la Ribera Alta i Almussafes, Corbera, Cullera, Polinyà de Xúquer i Sollana en la Ribera Baixa.

En ells l’Ivace destinarà un total de 2,67 milions d’euros per mitjà de les ajudes de millora i modernització per a polígons industrials.Este tipus d’ajudes son molt importants perquè permetran millorar servicis i infraestructures i modernitzar els polígons i àrees industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i son un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva i per a generar ocupació estable i de qualitat en La Ribera”, ha explicat la directora general. Company ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida que han tingut les ajudes en estes comarques i ha ressaltat que, en la Ribera Alta i la Ribera Baixa, “se subvencionaran tots i cada un dels projectes de millora de polígons industrials que han presentat els ayuntamientos”.

Polígons industrials beneficiats

En la Ribera Alta, els polígons industrials que rebran ajudes en 2018 i 2019 per part de l’Ivace són el Polígon I-2 d’Alberic, La Cruz i Camí Reial de L’Alcúdia, els polígons La Xara, Cotes B i Nucli d’Algemesí, Mercat d’Abastiments, Agrícola, Riu Verd, Sant Bernabé i Tisneres d’Alzira. A Carlet es beneficiaran el polígon industrial Sant Bernat i Ciutat de Carlet, a Catadau el polígon industrial Els Olivars, a Montserrat Els Valletes, La Closa de La Pobla Llarga, el polígon industrial de Sant Joanet i el polígon industrial de Tous.

En la Ribera Baixa es milloraran i modernitzaran els polígons industrials Joan Carles I i el Polígon Nord d’Almussafes, El Racó de Corbera, el polígon industrial de Cullera i de Polinyà del Xúquer i L’Ermita de Sollana.

Principals actuacions en la Ribera

Entre les principals actuacions que han sol·licitat els 15 municipis de la Ribera i que estan previstes en l’orde d’ajudes de l’Ivace destaquen la millora viària i ampliació d’aparcaments, la senyalització i identificació dels carrers, la senyalització horitzontal i vertical, la creació de carril bici i la millora de l’enllumenat públic per als polígons industrials.

Així mateix, l’Ivace subvencionarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, i més seguretat gràcies a la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, la regeneració paisatgística, la creació d’una depuradora i de servicis contra incendis, la millora del subministrament d’aigua i de gas i la creació d’una pàgina web amb informació del polígon industrial i accessible a l’Ivace.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*