L’Ivace destinarà prop de 5 milions d’euros per a subvencionar al 100% la millora i modernització de 15 polígons d’El Camp de Túria en 2018 i 2019

El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial ‘Mas de Tous’ explica en l’actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinarà en 2018 i 2019 un total de 4,81 milions d’euros per a subvencionar al 100% els projectes de millora de 15 polígons industrials de 9 municipis de la comarca d’El Camp de Túria.

Estes subvencions s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter plurianual per als exercicis 2018 i 2019.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha destacat “la bona acollida que ha tingut esta iniciativa en El Camp de Túria, que ha sigut una de les comarques de la província de València on se subvencionaran un nombre més gran de proyectos”.

En concret, rebran ajudes de l’Ivace els polígons Els Eres de Benaguasil, I-3’Horta Vella de Bétera, Laboratoris Ràdio i Pla de Rascanya de Llíria, Masia de Comte de Loriguilla, Polígon Industrial de Marines, Els Vents de Náquera, Mes de Tous de La Pobla de Vallbona i Enchilagar del Rullo de Vilamarxant.

En el municipi de Riba-roja de Túria, es beneficiaran de les ajudes de millora i modernització els polígons Oliveral i Bypass, Entrevies, Sector 12 i Bassa, Sector 13 i Masia de Sant Antoni, Casanova i Sector 14.

Company ha detallat la importància d’estes subvencions per a la comarca d’El Camp de Túria ja que “permitirá millorar substancialment la qualitat dels polígons industrials redundant directament no sols en les empreses, sinó també en els treballadors, empreses instal·lades i en els municipis beneficiados”.

En este sentit, ha explicat que per a 2018 l’Ivace destinarà 2,61 milions d’euros per a 9 municipis d’El Camp de Túria en 2018 i 2,2 milions d’euros per a 2019 per a subvencionar els projectes al 100%. Els municipis que rebran les ajudes són Benaguasil, Bétera, Llíria, Loriguilla, Marines, Náquera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

Actuacions subvencionables en El Camp de Túria

Entre les actuacions que se subvencionaran en els polígons d’El Camp de Túria destaquen la implantació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, de servicis contra incendis, carril bici i de passarel·les de vianants. Així com la millora de la imatge del polígon, de l’enllumenat públic, de les zones verdes i del subministrament d’aigua.

També se subvencionarà la implantació d’ecoparc, creació de ferramenta web amb informació del polígon industrial accessible a l’Ivace, la millora viària i la millora de la senyalització o identificació de carrers i de la senyalització horitzontal y/o vertical del tràfic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*