Bunyol posa a la venda les entrades de La Tomatina 2018 per als veïns de la localitat

Aquest dissabte 25 se celebra la Tomatina Infantil. Dimecres 29 Bunyol albergarà una nova edició d'aquesta festa, declarada d'Interès Turístic Internacional.
Aquest dissabte 25 se celebra la Tomatina Infantil. Dimecres 29 Bunyol albergarà una nova edició d'aquesta festa, declarada d'Interès Turístic Internacional.
Fins al 17 d'agost poden presentar-se els fulls d'inscripció per a pujar a un camió durant esta festa. Deuen introduir-se en l'Ajuntament per Registre d'Entrada. El sorteig serà el 20 en el Parc de Sant Lluís.
Fins al 17 d’agost poden presentar-se els fulls d’inscripció per a pujar a un camió durant esta festa. Deuen introduir-se en l’Ajuntament per Registre d’Entrada. El sorteig serà el 20 en el Parc de Sant Lluís.

Rafael Pérez, regidor responsable de Tomatina de l’Ajuntament de Buñol, i primer tinent d’alcalde del Consistori, ha informat la població de les dates en què els ciutadanes i ciutadans de la localitat poden començar a arreplegar les preentrades de la Tomatina 2018, així com la data per a tots els interessats a pujar als camions.

L’arreplega de les preentrades va arrancar dilluns 6 fins al 24 d’agost. Tots els interessats poden passar-se a arreplegar les entrades per l’Ajuntament de Buñol en horari de 9,00 a 14,00 h, i, segons ha destacat l’edil responsable: “solicitamos que ho facen amb una certa antelació i que no esperen als últims días”.A més, des d’esta regidoria informen de que tot el que estiga interessat a arreplegar-la ha de passar amb el seu DNI, “y abans que res demanem des del Consistori que tinguen paciència en les cues i no es preocupen perquè hi ha entrades per a tots, així que vagen amb antelació i calma”. També, els veïns del recorregut ja poden arreplegar la sol·licitud de les polseres.

L’edil del ram, Rafael Pérez, ha confirmat que també des de hui dilluns 6 d’agost poden passar a arreplegar-se els fulls d’inscripció per al sorteig dels camions. Tenen de temps tots els interessats a passar-se a pels fulls fins al pròxim 17 d’agost. Una vegada tinguen el full omplida deuen introduir-la en l’Ajuntament per registre d’entrada. El sorteig es realitzarà el 20 d’agost a les 19,00 h en el parc de Sant Lluís.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*