Detenen a Bunyol a dos adolescents del centre de menors i un jove acusats de robatori en un immoble del carrer El Molí

Inmueble de la calle El Molino que ha sido objeto de robo en Buñol.
Inmueble de la calle El Molino que ha sido objeto de robo en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Inmueble de la calle El Molino que ha sido objeto de robo en Buñol.
Inmueble de la calle El Molino que ha sido objeto de robo en Buñol.

La Comandància de la Guàrdia Civil de València ha confirmat la detenció d’un jove de 19 anys veí de Bunyol així com la posada a disposició de la Fiscalia de Menors de dos adolescents residents al centre de menors de la localitat (de les instal·lacions s’havien fugat dia enrere).

Els tres adolescents han estat acusats d’un presumpte delicte de robatori en un domicili situat al carrer El Molino número 5 de l’esmentada localitat, precisament contigu a l’habitatge en la qual residia el jove detingut (el número 3) i des de la qual l’ semblar van accedir a robar saltant des d’una finestra.

La detenció dels tres joves (que es va desenvolupar dimarts al matí) va provocar l’enrenou dels veïns de la zona a l’haver-se atrinxerat a l’habitatge que precisament havia patit el robatori, la qual es dóna la circumstància que és propietat dels pares del jove veí de Bunyol detingut.

Com han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València, el lloc de Bunyol va rebre durant la nit de dilluns l’avís de robatori en el citat immoble situat al carrer El Molino número 5, «moment a partir del qual es va muntar un operatiu per detenir els presumptes lladres que pel que sembla havien accedit des del domicili contigu a l’habitatge robada i en la qual residia el jove de Bunyol que ha estat detingut », segons fonts policials.

Els tres joves van ser localitzats durant el matí de dimarts en el citat habitatge pels agents de la Guàrdia Civil i, encara que inicialment es van resistir a la seva detenció, finalment es van lliurar a les forces de seguretat de l’Estat passant posteriorment a disposició judicial.

Des de la Comandància de la Guàrdia Civil han desmentit que s’hagués produït cap tipus de tret durant la detenció per part dels joves, tot i que entre els objectes recuperats als presumptes lladres «es trobaven dos carrabines d’aire comprimit al costat de joies, bitllets antics, dos cartutxos i un ganivet de cuina », segons han informat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*