Ofertes exclusives als Special Days de Renault

https://specialdays-renault.promo-dealer.com/
https://specialdays-renault.promo-dealer.com/

Post també disponible en: Castellano

https://specialdays-renault.promo-dealer.com/
Special Days de Renault.

Oportunitats úniques a i irrepetibles, així són els Special Days de Renault, de manera que «sens dubte és el moment perfecte per aprofitar-se de uns preus extraordinaris que d’altra manera no trobaries», com han assegurat des de la firma automobilística.

Tres dies amb estoc limitat, del 18 al 20 d’octubre, amb descomptes únics i irrepetibles en els cinc concessionaris participants en l’acció.

L’esdeveniment s’organitza a les instal·lacions de Tallers Inclán (València), Actuacions Fernández (Xiva), Germans Suárez (Requena), Autoespadan (Sogorb) i Uxó Motor (Vall d’Uxó) en on es reuneixen tots els vehicles amb descompte, de manera que sigui molt còmode per al comprador el poder triar.

«Vols descobrir més sobre un dels esdeveniments de l’any? Per accedir a aquests avantatges exclusives i poder assistir als Special Days a València i Castelló únicament t’has d’inscriure a la següent web: https://specialdays-renault.promo-dealer.com/ Aprofita aquesta gran oportunitat! », Han manifestat des Renault.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*