Héctor Barberá entra novè al Gran Premi de Superbikes d’Argentina

El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.

Aquest cap de setmana es va celebrar la penúltima prova del mundial de Superbike a Argentina, circuit de Sant Joan Villicum, on el pilot de Dos Aigües, Hector Barberà, en la categoria de SuperSport amb la seva Kawasaki 600 cc de l’equip Puccetti Racing va tornar a lluitar per aconseguir estar entre els millors de la categoria.

En aquest nou circuit tots els pilots van haver de treballar al màxim per posar les seves muntures el millor possible ja que no tenien referències dels reglatges per a les motos.

En els entrenaments i classificació de graella només va poder ser a la 14 posició, de manera que hauria d’estar molt atent a la sortida i no perdre posicions. Va ser una llarga carrera en què al final va entrar en meta en la novena posició i va aconseguir més punts per a la classificació general; seguint en el lloc 18 amb 19 punts. A falta de l’última prova que se celebrarà el 27 d’octubre a Qatar (circuit de Losail) on possiblement sabrem la seva trajectòria de cara a la propera temporada. Informa, Elio Zanón.