Les males previsions climatològiques obliguen a posposar la mitja marató de Xest al 25 de novembre

La carrera se pospone para el 25 de noviembre a las 10 de la mañana.
La carrera se pospone para el 25 de noviembre a las 10 de la mañana.

Post també disponible en: Castellano

La carrera se pospone para el 25 de noviembre a las 10 de la mañana.
La cursa es posposa per al 25 de novembre a les 10 del matí.

L’Ajuntament de Xest ha informat que, davant la previsió de pluges torrencials i alerta de gota freda per aquest cap de setmana, la XXII Mitja Marató-Gran Premi Reymos, programada per a aquest dissabte 20 d’octubre, s’ha posposat al diumenge 25 de novembre a les 10,00 hores amb el mateix programa, excepte el canvi d’hora. La prova se celebrarà el proper diumenge 25 de novembre, amb sortida des del carrer Chiva a les 10 hores i aquest any també queda emmarcada dins dels actes de celebració del centenari de la Cooperativa Xest Agrària, patrocinadora d’aquesta cursa des de l’equador de la seva existència.

L’organització ja ha donat a conèixer tota la informació sobre aquesta edició de la Mitja Marató que comptarà amb recorregut semiurbà pels carrers de la població i la zona oberta del Campillo, amb avituallament en els punts quilomètrics 5, 10 i 15 i avituallament especial en meta, amb fruita, aigua i begudes isotòniques. A més, s’instal·larà a la plaça un estand de massatges amb servei gratuït per als i les participants, ofert per la clínica Tecma. També s’ha publicat el disseny de la samarreta de la cursa i el contingut de la bossa del corredor, que portarà sucs de Consum, galetes Bonsa i altres sorpreses.

Pel que fa als premis, com en anys anteriors, hi haurà podi per a les tres primeres persones classificades de la general, per a les tres primeres de cada categoria i per a les primeres locals. Les inscripcions continuen obertes al web de Sportmaniacs (https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xxii-media-maraton-de-cheste). El preu d’inscripció és de 6 euros. Fora del termini i fins a una hora abans de la prova, és de 10 euros. Per a les persones residents a Xest la inscripció és gratuïta; les interessades a participar hauran d’apuntar en deportecheste@gmail.com, indicant dades (nom, DNI, data de naixement, talla de samarreta, pertinença o no a club i domicili).

Més informació sobre la cursa així com el reglament de la mateixa a l’adreça: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xxii-media-maraton-de-cheste i en https://www.facebook.com / mediamaratoncheste /

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*