S’ha presentat oficialment el Llibre de Festes de Requena 2018

Un programa complet amb activitats per a tots els públics del 22 d'agost al 2 de setembre.
Un programa complet amb activitats per a tots els públics del 22 d'agost al 2 de setembre.
Un programa complet amb activitats per a tots els públics del 22 d'agost al 2 de setembre.
Un programa complet amb activitats per a tots els públics del 22 d’agost al 2 de setembre.

Este divendres s’ha presentat el Llibre de Festes de Requena 2018 en el Claustre del Museu Municipal. A esta presentació han acudit les associacions, entitats i organismes que formen part del Llibre de Festes, així com el públic en general.

S’ha comptat, a més, amb la presència de Mario Sánchez González, alcalde de Requena, la regidora de Fira i Festes, M.ª José Arroyo Pardo, i el president i la reina centrals de la LXXI Festa de la Venimia, José Antonio Cebrián Martínez i Celia Varea Vilanova, entre altres. Durant este acte es va poder conéixer també més sobre el pregoner de la Fira d’enguany 2018, Bernabé Sánchez-Minguet Gènova.

S’ha treballat molt dur per a aconseguir elaborar un programa de festes que no deixarà indiferent a ningú. Un programa de qualitat, que compta amb activitats adequades a totes les edats i gustos. Entre altres actes, es comptarà amb l’actuació de Sole Giménez presentant el seu nou disc "Los Hòmens Sensibles", el concert de "Sona la Dipu" amb els grups "La Raíz", "Desakato" i "Malsujeto" com a artistes invitats, i musicals per a tots els públics, a més dels actes programats per l’Ajuntament de Requena, la Festa de la Verema i la Unió de Xanglots. A més, en estos dies de festa, tampoc faltaran activitats culturals i tradicionals.S’ha treballat molt dur per a aconseguir elaborar un programa de festes que no deixarà indiferent a ningú. Un programa de qualitat, que compta amb activitats adequades a totes les edats i gustos. Entre altres actes, es comptarà amb l’actuació de Sole Giménez presentant el seu nou dis “Los Hòmens Sensibles” el concert de Sona la Dipu amb els grups La Raíz, Desakato i Malsujeto com a artistes invitats, i musicals per a tots els públics, a més dels actes programats per l’Ajuntament de Requena, la Festa de la Verema i la Unió de Xanglots. A més, en estos dies de festa, tampoc faltaran activitats culturals i tradicionals.

Desde el 22 de agosto hasta el 2 de septiembre se podrá disfrutar de la Feria y Fiesta de la Vendimia, declarada de interés turístico. La mejor oportunidad de encontrarse con familiares, amigos y vecinos de Requena y compartir momentos de un verano lleno de ilusión y de vida.

A partir d’ara, es començarà el repartiment gradual dels llibres a totes les llars de la ciutat. A més, s’han elaborat també unes edicions de mà per a poder portar la programació sempre damunt. També es podrà consultar en tot moment el Llibre de Festes complet en la pàgina web de l’Ajuntament de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*