L’oferta turística de Requena es promocionarà a Navartur 2019

Post també disponible en: Castellano

Requena serà present a la 14 edició de Navartur 2019 que se celebra al Palau de Fires i Congressos de Baluard de Pamplona del 22 al 24 de febrer de 2019.

Al Pavelló número 2, dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, amb 100 metres quadrats d’exposició, i al costat del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Requena presentarà tota la seva oferta de turisme gastronòmic i cultural.

“Es tracta d’una fira que es caracteritza per ser mixta, amb visites de professionals i de públic en general, i que anualment reuneix a més de 45.000 visitants. Ocupa 7.280 m2 i hi ha un nombre previst d’expositors de 161, en els quals estan representats els sectors d’organismes oficials de promoció turística, nacional i internacional, allotjament, agències de viatges i operadors turístics, empreses de transport, càmping i caravanes, ecoturisme, turisme rural i esports, natura, turisme actiu i aventura, cap de setmana, platja , urbà, de Congressos, enoturisme, etc. “, tal com han explicat des de l’organització.

A més del Patronat Provincial de Turisme, Gandia i Requena seran els municipis co-expositors en representació de les comarques valencianes.

És la cinquena vegada que el Patronat Provincial de Turisme de València presenta la seva oferta turística en aquest certamen. Un gran aparador, una gran fira turística i una porta oberta a un mercat molt interessant i amb un gran poder adquisitiu, com és el de Navarra i el País Basc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*