L’Oficina Municipal de Foment de l’Acolliment Familiar de Xest comença el cicle de xarrades online 2021

Las sesiones son gratuitas y abiertas a toda la ciudadanía

Post també disponible en: Castellano

L’Oficina Municipal de Foment de l’Acolliment Familiar de la xarxa Acaronar, dependent de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xest, programa durant tot l’any conferències online o webinars, dirigits per persones expertes en la promoció dels drets de la infància i la joventut, en les que s’aborden diferents enfocaments de l’acolliment. Les sessions són gratuïtes i en elles poden participar totes les persones interessades.

El primer webinar del cicle 2021 tractarà el tema de l’absentisme escolar entre adolescents. L’educadora social Sandra Garrigós analitzarà les causes, oferirà ferramentes per a la prevenció i explicarà la relació que té amb l’acolliment. La sessió està programada per al dijous 25 de febrer a les 18 hores i les inscripcions es realitzen a través del correu electrònic inscripciones.webinar.acaronar@gmail.com.

Nova via de contacte a través de Whatsapp

L’Oficina Municipal de Foment de l’Acolliment Familiar de Cheste ha ampliat les seues plataformes de contacte per a atendre les persones interessades en l’acolliment, posant a les seues disposició el número de Whatsapp 650 49 95 71, que també respon a les crides.

L’atenció presencial es continua prestant des de l’oficina situada en el número 2 del Passeig Félix Rodríguez de la Font. També es pot contactar amb l’oficina a través del correu acaronar@acaronar.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*