L’orquestra de la Comunitat Valenciana ofereix un concert de cambra dins del cicle de Serenates 2021

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 10 de juliol, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana va realitzar un concert de cambra en la plaça Doctor Cajal, dins del cicle de Serenates que organitza cada estiu la regidoria de Cultura.

Aquesta actuació al seu torn està emmarcada en la gira de concerts i recitals “Les Arts amb el teu”, programada pel Palau de les Arts per segon any consecutiu, que passarà per 22 poblacions durant aquest estiu. En aquesta gira, els i les artistes del Centre de Perfeccionament, la Orquestra de la Comunitat Valenciana i el camió escenari de ‘Les Arts Volant’ protagonitzen diferents propostes, sempre amb entrada lliure, que inclouen nou concerts amb formacions de cambra, deu recitals lírics i sis representacions de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler. Les pròximes actuacions seran al Pinós, Llíria, la Vila Joiosa, Xàtiva, Gandia, La Pobla de Vallbona, Alcoi, Carcaixent, Aielo de Malferit, Benifaió i Peníscola, on acabarà la gira el 25 de juliol.

“És un orgull per a Cheste donar la benvinguda a totes les persones que integren aquesta meravellosa orquestra”, manifestava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, durant la presentació de l’acte. “L’orquestra de la Comunitat Valenciana va ser fundada en 2006 i en poc temps s’ha llaurat un prestigi entre el públic i la crítica i ha aconseguit un alt nivell artístic que la situa entre les millors orquestres d’Espanya i una de les més importants creades a Europa en els últims anys”.

El programa va presentar la Serenata per a cordes en el meu major, Op.22 de Antonín Dvorák, i la Serenata per a cordes en do major, Op. 48 de Piotr Txaikovski, i va finalitzar amb l’ovació del públic, que es va posar en peus per a aplaudir la interpretació de l’orquestra de cambra.

El cicle de Serenates 2021 finalitzarà el pròxim dia 31 de juliol amb l’actuació de la Banda Simfònica La Lira de Cheste i la celebració d’un homenatge a l’Associació Musical La Lira, que inclourà la projecció d’un documental sobre la seua activitat durant la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*