Comissions Obreres ha presentat a Bunyol, en una assemblea informativa, la campanya “Pensions amb Futur”

Post també disponible en: Castellano

El sindicat va posar en marxa al llarg de tot el País Valencià una campanya titulada Pensions amb Futur, en la qual informava del nou acord signeu

S’ha presentat a Bunyol la campanya de CCOOPV, Pensions amb Futur. Comissions Obreres ha sigut signant d’aquest primer acord en matèria de Pensions amb el Govern, per la qual cosa ha realitzat aquesta campanya informativa que ha consistit en assemblees en diferents municipis de tot el país valencià.

En la citada assemblea informativa que va tindre lloc dimecres passat, 17 de Novembre, el Sindicat ha informat del canvi en la configuració del sistema de Pensions, així com la derogació de diversos aspectes de la reforma que es va dur a terme en 2013, entre ells, un dels més importants, el factor de sostenibilitat.

Cal afegir, que això és un primer acord, ja que per a possibilitar que aquestes reformes s’anaren traient el més ràpid i amb el major consens possible, s’ha disposat dividir la negociació en dues parts. La primera seria aquesta, l’anomenat primer acord.

Actualment s’està duent a terme la negociació del segon acord de Pensions, per la qual cosa en l’assemblea realitzada per CCOO, es va explicar les propostes que hi ha damunt de la taula per part de tots els agents, i en concret quals són les línies essencials per a Comissions Obreres.

El Sindicat reconeix que encara hi ha molt de camí que recórrer en les millora de la pensions públiques, però que aquest acord és positiu i sens dubte reforça el sistema públic de pensions, enfront de la idea de privatització que havia estat en la boca de molts en temps passats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*