Macastre i Godelleta ofereixen el derbi de la jornada a Segona; i el Xiva buscarà reafirmar la seva bona posició contra el Paiporta

Post també disponible en: Castellano

A Segona Regional, l’Atlètic de Macastre i Unió Esportiva Godelleta tindran un enfrontament de ‘tu a tu’ per sortir de la zona baixa i aprofitar aquests partits de sis punts, els tres teus i els tres que no sumen els teus rivals directes. Macastre, a data d’avui no ha sumat encara cap punt, mentre que els de Godelleta sumen una victòria i quatre derrotes.

Són els dos equips que més gols encaixen (21 i 20) i els que menys anoten (tots dos només dos) per la qual cosa a més d’intentar guanyar, hauran d’anar a trencar estadístiques i disputar un derbi a consciència.

D’altra banda, el Club de Futbol Chiva ha de viatjar per visitar l’Paiporta, setè contra segon, separats per 6 punts, de manera que a més el Xiva ha d’intentar guanyar per estar més amunt; i ho ha de fer perquè els qui el persegueixen per sota no et retallin els punts a la meitat. Els artillers de tots dos equips tenen els mateixos gols acumulats però els chivanos més jugadors, Paiporta a Daniel López amb 4, mateixos gols sumen els chivanos Albert Medina i Alejandro Rodrigo, pel que no seria gens estrany veure molts gols i ocasions manifestes de gol.

El CD Turís Preferent se les haurà a casa el Torrefiel, penúltims contra tercer, partit molt difícil per als joves turisanos però que al jugar a casa han de sortir a per totes malgrat només sumar un empat. El millor dada a què agafar-és que l’únic partit perdut dels de Torrefiel ha estat fora de casa, a més enfront del Xiva per la mínima. Caldrà detenir Jorge Muñoz que és el màxim artiller del grup amb cinc gols. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*