El CD Turís es desplaça a Paterna; i CD Xest i UD Iàtova reben a Alaquàs i al Xirivella

Post també disponible en: Castellano

Després de l’aturada de la setmana passada a causa del mal temps, el Club Esportiu Turís haurà de desplaçar-se a Paterna per enfrontar-se amb el Racing, equips que es troben en el lloc 12 i 7, respectivament, separats per només quatre punts, de manera que els de Miguel Guzmán hauran d’anar a per totes per doblegar els locals, els qui són en teoria menys golejadors que els turisanos. Si els vermells pressionen, tenen relativament fàcil endur-se els tres punts, el que potencialment els ficaria molt amunt en funció del que facin els de dalt.

El CD Xest se les haurà a casa contra el Alaquàs Walter, tercer davant desè, separats per 4 punts, de manera que els blaus han d’anar a per totes per sumar els 3 punts i demostrar que està a dalt per alguna cosa i que ho vol seguir estant per mèrits propis. Ull i compte amb Alejandro Garce, tercer màxim artiller del grup amb tres trets entre les malles.

Finalment la UD Iàtova jugarà a casa per enfrontar-se al Xirivella, quart enfront de cinquè. Sumen els mateixos punts, 9 amb tres victòries i dues derrotes, això sí, millors números als quals agafar-se per pensar en la victòria, mateixos gols encaixats (cinc) però cinc gols més han anotat els de Tomás Abril, per la qual cosa sumat que està per davant i que juguen al Municipal de Yátova, els tres punts s’han de quedar a casa. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*