Manises consolida el seu lideratge entre els hospitals públics amb el premi nacional al millor servei de traumatologia en la seua categoria

Post també disponible en: Castellano

El centre sanitari és reconegut per segon any consecutiu en els premis d’Hospitals TOP 20 atorgat per IQVIA Healthcare en imposar-se en la seua categoria en l’àrea de musculoesquelètic a huit hospitals nacionals

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica de Manises està especialitzat en àrees de maluc, raquis, turmell i peu, genoll, muscle, mà i nina. 

Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat

El Departament de Salut de Manises està d’enhorabona. L’Hospital de Manises consolida el seu lideratge com a centre de referència a Espanya en haver rebut hui el guardó que premia als millors hospitals del país: els Premis Hospitals TOP 20, atorgats per IQVIA Healthcare. El centre sanitari, que estava nominat en esta 24a edició en les categories de Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea de Musculoesquelètic, ha sigut premiat en esta última entre els hospitals públics de la seua categoria, aconseguint el reconeixement per segon any consecutiu. 

L’hospital de Manises competia amb 8 centres de reconegut prestigi, entre ells la Fundació Jiménez Díaz, l’Hospital Universitari MutuaTerrassa, l’Hospital Quirónsalud València, o Hospital Universitari de Getafe, entre altres. 

Este premi reconeix els patrons de bona pràctica i distingeix la labor d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. Amb motiu del guardó, el gerent del Departament de Salut de Manises, el Dr. Ricardo Trujillo ha recordat que “este tipus de reconeixements posen en valor l’esforç que els professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises –en concret del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica– realitzen diàriament. Tots els nostres professionals s’esforcen per oferir a la població de l’Àrea una assistència sanitària excel·lent i premis com este, demostren que és així”.

Un servei capdavanter a la Comunitat Valenciana

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica de l’Hospital de Manises, que porta en funcionament des de fa ja 14 anys, compta amb subespecialidades en àrees de maluc, raquis, turmell i peu, genoll, muscle, mà i nina. Això permet que els pacients siguen atesos en cadascuna de les seues patologies per experts especialitzats, la qual cosa suposa “una marca diferencial que posa al pacient en el centre de l’atenció sanitària que reben tant en la consulta com en les intervencions quirúrgiques”, tal com explica el Dr. Pablo Cañete, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

En esta trajectòria de més d’una dècada, el centre sanitari ha realitzat més de 71.000 consultes i intervencions de les quals més de 1.600 han tingut lloc en 2023. “Per al Servei este premi suposa un impuls per a fer les coses millor cada dia, per a continuar atenent tots els pacients amb els mateixos nivells de qualitat, excel·lència i accessibilitat amb què el fem des de fa ja més d’una dècada”, ha explicat el traumatòleg i cap del servei.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*