Manises reforça la ruta d’autobús per a millorar l’accessibilitat als centres sanitaris i entre els municipis de l’Àrea

Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.
Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises reforça la ruta de l’autobús que connecta La Foia amb l’Hospital i Centres d’Especialitats afavorint així una major mobilitat dels seus usuaris entre municipis

Els dimarts i dijous la ruta de volta arreplegarà passatgers en totes les parades perquè els usuaris puguen desplaçar-se entre els distints municipis del Departament

El Departament de Salut de Manises compta amb un autobús que oferix als seus usuaris de l’Hoya una major accessibilitat a l’Hospital i als Centres d’Especialitats. A més, connecta els diferents municipis de l’àrea afavorint una major mobilitat entre ells. Perquè aquesta mobilitat i accessibilitat siguen més eficients, Manises ha reforçat la ruta, oferta per Autocars Bunyol, de manera que dos dies a la setmana, dimarts i dijous, el recorregut de tornada recull passatgers a les parades d’Aldaia, Manises, Godelleta, Turís, Alborache, Macastre, Yàtova i Bunyol.

D’aquesta manera romanen les dues rutes amb serveis d’anada i tornada en què hi haurà un autobús cada dia a les 8 i un altre a les 10 del matí per anar als dos centres hospitalaris i a les 11.50 ia les 14.20 per tornar d’ells. Així, s’afavoreix la mobilitat entre els municipis i l’accessibilitat a el Departament de Salut de Manises.

Dues rutes diferents

La primera ruta sortirà de Bunyol, els dilluns, dimecres i divendres, a les 8 del matí i passarà per Vendes Bunyol, Xiva, Xest, Loriguilla, Hospital de Manises i C.E. d’Aldaia. L’autobús de tornada, amb el recorregut invers serà a les 11.50. Hi haurà un segon autobús, que farà exactament el mateix camí sortint a les 10.00 de Bunyol i tornant, des del Centre d’Especialitats d’Aldaia, a les 14.20.

Una altra segona ruta sortirà de Yátova, els dimarts i dijous, a les 08.00 passant per Macastre, Alboraig, Torís, Godelleta, Manises i Aldaia. La sortida de les 10.00 començarà a Yátova on deixarà i recollirà passatgers i es dirigirà a l’Hospital per després continuar per Macastre, Bunyol, Alboraig, Torís, Godelleta, Manises i Aldaia. La tornada es farà fins al CE Aldaia, estacionant en cadascuna de les parades prèviament indicades permetent així permetent la mobilitat entre municipis amb un tiquet bàsic de 1.5 €.

Pel que fa a el preu, dependrà de el lloc en el que s’agafe l’autobús i sempre es vendran amb bitllet d’anada i tornada. Així, tindran un cost de 3 € els bitllets expedits des Yátova, Macastre i Alborache, de 2,50 € des de Bunyol i de 2 € els de Torís, Godelleta, Xiva i Xest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*