Xest estableix sancions per a les persones que dipositen estris a la via pública o en punts d’abocaments incontrolats del terme

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Servicis torna a demanar civisme per a frenar els abocaments incontrolats i recorda que hi ha un servici municipal d’arreplega gratuït, amb previ avís en el 96 251 00 15

Una setmana després d’emetre un comunicat en el qual des de la regidoria de Serveis es demanava responsabilitat a la ciutadania a l’hora de complir amb la normativa relativa als convivència i neteja viària, així com no dipositar estris en punts d’abocaments incontrolats, el problema persisteix . “El passat dimecres va tornar a recollir-escombraries en diferents punts del municipi, tant dins com fora de casc urbà, i a l’endemà, dijous, tornaven a estar plens”, ha informat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. Per això, de nou es recorda a tota la població que està prohibit llençar escombraries, mobles, electrodomèstics, restes de podes o altres efectes a la via pública o en qualsevol punt de terme municipal.

Davant la situació, Guijarro ha anunciat que es va a desplegar un operatiu especial de vigilància i s’imposaran sancions a les persones que dipositen efectes a la via pública o que llancin qualsevol tipus d’escombraries en punts d’abocaments incontrolats. “Seran sancions dures per incompliment de les ordenances municipals de convivència, higiene i neteja o de normatives mediambientals”, assegura el regidor.

Així mateix, es controlarà que la població compleixi amb l’horari establert per tirar les escombraries domèstiques en els contenidors grisos, de 20 a 22 hores. El compliment d’aquests horaris permet que es puguen desinfectar i netejar els contenidors durant el dia i també s’eviten males olors, al no haver escombraries al seu interior exposada a les altes temperatures.

“Demanem civisme, i més en aquests moments en què la pandèmia continua present i hem d’extremar les mesures de neteja, salubritat i higiene”, ha declarat el regidor. “De nou insistim que no s’han de dipositar al contenidor gris plàstics, televisors, prestatgeries, joguets infantils o altres efectes. De la mateixa manera, demanem encaridament que es respecti la normativa, que les escombraries es tregui a la seua hora i es diposite en els contenidors corresponents i que els efectes i restes de podes es duguen a l’ecoparc. També, encara que ho hem comunicat en repetides ocasions, reiterem que hi ha un servei de recollida municipal, que funciona tots els dimecres, previ avís al telèfon d’l’Ajuntament, per a aquelles persones que no poden dur a l’ecoparc els estris que volen tirar “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*