Manises utilitza la tecnologia per a garantir una atenció sanitària segura i de qualitat a la població

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises ha habilitat dos formularis adaptats a smartphone on es pot consultar dubtes y/o deixar constància de la necessitat d’assistència

Este servei dóna cobertura a les 195.000 persones que formen part de l’àrea sanitària de l’Hospital

El Departament de Salut de Manises ha posat en marxa formularis online adaptats per a smartphone en els quals més de 195.000 persones ateses en aquesta àrea sanitària podran demanar cita, sol·licitar proves o consultar informació sobre els centres de salut o temes referents a l’Hospital i Centres d’Especialitats.

Aquests formularis, als quals es pot accedir a través de la pàgina web de l’Hospital de Manises, tenen com a objectiu millorar l’assistència telemàtica dels seus pacients i reduir a l’mínim el temps d’espera de les persones que necessiten assistència sanitària. Aquesta mesura s’emmarca en la recomanació als ciutadans de posar-se en contacte amb els centres de salut prèviament a la seva visita i se suma a el pla de desescalada plantejat pel Departament de Salut de Manises per a garantir la seguretat de pacients i professionals i assegurar així la atenció sanitària de tota la població.

Els pacients podran deixar la seua sol·licitud d’informació o necessitat d’assistència a través del mòbil i les dades seran recollides per automatitzar el seu enviament als centres de salut deixant registre de la consulta d’al pacient. D’aquesta manera, es pretén que l’atenció siga més eficient, alleujant la pressió telefònica en els Centres i deixant lliures les línies telefòniques per realitzar trucades que resolguin les qüestions plantejades en els formularis facilitant així una comunicació més fluïda entre la població i el Departament de salut de Manises. A més, aquests formularis tenen com a objectiu evitar les visites innecessàries als centres sanitaris.

Sobre els qüestionaris per a mòbil

A la pàgina web es poden trobar dos formularis amb l’objectiu que un reculli informació relacionada amb l’Atenció Primària i un altre pel que fa a el Centre d’Especialitats i / o Hospital. Pel que fa a l’formulari sobre el Centre d’Especialitats, recull la informació de l’pacient, així com el motiu de la consulta: demanar cita, recuperar una consulta prèvia a la pandèmia, empitjorament de la malaltia o per motius relacionats amb la medicació. El formulari també permet escollir l’especialitat de la qual es precisa la informació i, en el cas que fos necessari, indicar les proves pendents de realització. L’enviament automatitzat d’aquesta informació permet resoldre els dubtes i en funció de l’motiu, actuar amb les proves pertinents o amb consultes (presencials o telemàtiques).

Per la seua banda, en el qüestionari relacionat amb Atenció Primària ajuda a que els professionals puguen atendre correctament les necessitats de tots els pacients. Amb les dades aportades en el formulari, el personal administratiu podrà posar-se en contacte amb el pacient i agilitzar d’aquesta manera l’atenció sanitària sense necessitat de cridar per telèfon directament a centre corresponent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*