Mario Sánchez repeteix com a candidat a l’alcaldia de Requena pel PSOE

Mario Sánchez repite como candidato a la alcaldía de Requena por el PSOE.
Mario Sánchez repite como candidato a la alcaldía de Requena por el PSOE.

Post també disponible en: Castellano

Mario Sánchez repite como candidato a la alcaldía de Requena por el PSOE.
Mario Sánchez repeteix com a candidat a l’alcaldia de Requena pel PSOE.

L’alcalde de Requena, Mario Sánchez, s’ha presentat com a candidat socialista a la reelecció en les eleccions municipals de 2019 “amb l’aval del que s’ha fet durant aquests quatre anys” i amb la intenció de seguir convertint a Requena i els seus llogarets “en un lloc millor on viure “, segons han informat fonts del partit.

Mario Sánchez es va presentar com a candidat divendres passat a la sala d’actes de l’Espai Cultural Feliciano Yeves de Requena, que va estar “a rebentar” d’assistents. “Aquest no és un projecte només per a quatre anys. Un municipi no es transforma en quatre anys “, va assenyalar el candidat socialista, qui ha destacat que” el millor està per arribar “.

Mario Sánchez va repassar durant la seva intervenció algunes de les actuacions que l’equip socialista ha dut a terme des que va entrar en el govern municipal, com la millora de parcs, d’instal·lacions educatives i de les esportives.

També s’ha referit a l’aposta del seu equip pels llogarets, on, tal com va indicar, “s’han multiplicat per sis les inversions respecte a quan estava el PP i la despesa corrent s’ha multiplicat per tres”. A més, va recordar que amb els socialistes s’han desbloquejat les llistes d’espera de dependència i, d’altra banda, que s’ha reduït el deute municipal de 18 a 8 milions d’euros.

Se presenta como candidato a la reelección ante un auditorio “a reventar” de público.
Es presenta com a candidat a la reelecció davant un auditori “a rebentar” de públic.

A sis mesos de les eleccions va desgranar les línies mestres del seu projecte de futur. “Aquesta reducció del deute ens permetrà pensar en projectes més ambiciosos. Anem a pensar en gran però amb cap “, ha manifestat. També va parlar de projectes com el futur Centre de Turisme que implantarà la Generalitat a La Vila o la Plataforma Logística del Rebollar, sobre la qual va prometre “treball, treball i treball perquè sigui una realitat”.

“La política no són frases prefabricades. I a força de fets hem convertit a Requena i els seus llogarets en un lloc millor per viure que fa quatre anys “, ha subratllat Mario Sánchez. Finalment, va proposar als candidats de la resta de partits que es presenten a les eleccions de l’any que ve “un debat de propostes i d’idees, a l’altura d’una democràcia desenvolupada i del que mereix Requena”, ha acabat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*