Martínez Dalmau anuncia a Bunyol que la Conselleria d’Habitatge estudiarà la possibilitat de revitalitzar la zona del barri del castell

El vicepresidente y conseller de Vivienda y Arquitectura Bioclimática visita también Buñol junto a la secretaria autonómica
El vicepresidente y conseller de Vivienda y Arquitectura Bioclimática, Rubén Martínez Dalmau, se reúne con la alcaldesa de Buñol, Juncal Carrascosa, para tratar asuntos relacionados con la eficiencia energética y la rehabilitación de viviendas en el municipio. A la reunión también asiste la secretaria autonómica de Arquitectura Bioclimática, Laura Soto y miembros de la corporación municipal. Fecha: 12-12-2019 Foto: Paco Quiles.

Post també disponible en: Castellano

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i la secretària autonòmica d’Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto, s’han reunit aquest dijous amb l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, per tractar assumptes relacionats amb la rehabilitació d’habitatges i l’eficiència energètica.

En un intens matí de treball, el vicepresident segon ha assegurat que aquesta és la primera de les moltes visites que faci a la comarca de la Foia de Bunyol perquè “per a nosaltres és molt important que ajuntaments de progrés com el de Bunyol siguin governs on es vegi clarament que les persones viuen millor i tenim la capacitat de canviar la vida de la gent “.

A la reunió, s’ha fet un repàs als problemes més importants del municipi en matèria d’habitatge per donar la millor resposta possible. En el cas de barri de el Castell, Martínez Dalmau ha anunciat que es va a estudiar la “possibilitat d’establir una àrea de regeneració urbana per revitalitzar aquesta zona”.

També s’ha parlat de la importància de la rehabilitació tant en habitatge públic com en privat, i de la necessitat d’ampliar el parc públic d’habitatge en el municipi, el que faria baixar els preus dels lloguers, actualment molt elevats.

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge ha reconegut “la feina d’empenta” que està realitzant aquesta corporació municipal “summament esforçada i amb molta capacitat per dur endavant una legislatura de transformació”. Per Dalmau, es tracta d ‘ “un reflex del que és el Botànic i això es veurà en els resultats als que arribarem”.

Per la seva banda, l’alcaldessa ha agraït la visita i la proximitat de vicepresident. “Bunyol necessita molta ajuda i cooperació i estem disposats a treballar conjuntament per aconseguir uns objectius que estan en total sintonia amb la Conselleria”, ha declarat Jonquera Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*