Medi Ambient de la Diputació de València arregla el carrer Boticario d’Ademús

Post també disponible en: Castellano

Les obres han suposat una inversió de 32.428 euros subvencionats al 95% per la Diputació de València 

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, assenyala que les obres han sigut realitzades dins del programa de Minimització de riscos geològics per a garantir la seguretat del veïnat de la localitat

El carrer Boticario d’Ademuz ha sigut arreglat després de l’enfonsament del mur de contenció que va dixar part del vial en volada, amb el consegüent perill per als vianants i els habitatges. 

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha assenyalat que “vist el perill de què es produïra un col·lapse de la part del mur que no havia caigut, es va activar el procediment d’emergència per a minimitzar el risc geològic”. 

Els treballs han consistit en el sanejament de la zona afectada i la construcció d’un mur de formigó armat. Junt amb estes obres s’han executat a més la substitució de les xarxes d’abastament i de clavegueram afectades per la caiguda del mur, la pavimentació del vial superior i la substitució de la barana de protecció. 

Les obres han comptat amb una inversió de 32.428 euros, subvencionades al 95% per la Diputació de València i el 5% per l’Ajuntament. 

Cal recordar que la Diputació de València també va subvencionar recentment les obres en el vessant nord de la localitat per perill de despreniments. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*