Més de 90 futurs professionals de Medicina i Infermeria participen en la Jornada Digital de Portes Obertes de l’Hospital de Manises

Post també disponible en: Castellano

Més de 90 futurs Metges i Infermers Interns Residents van acudir a la Jornada Digital organitzada per l’Hospital de Manises en la que els responsables de Docència de les distintes especialitats van poder resoldre els dubtes plantejades pels alumnes.

Les places que oferix el centre hospitalari perquè es puga realitzar la residència en medicina són en les àrees de Pediatria, Medicina de Família i Comunitària, Medicina Interna i Radiologia. Per la seua banda, els futurs professionals en Infermeria podran fer la residència en l’àrea de Medicina de Família i Comunitària i Pediatria, en esta última l’Hospital de Manises és el primer centre hospitalari de la Comunitat Valenciana amb acreditació per a oferir-la.

“En el centre hospitalari portem anys desenrotllant una organització enfocada a oferir formació a futurs professionals sanitaris. Les infraestructures i els resultats assistencials del centre ens situen com un espai idoni perquè els professionals del demà puguen desenrotllar ací la seua etapa d’especialización”, indica Ricardo Trujillo, gerent de l’Hospital de Manises. Per la seua banda, Mercedes Hurtado, presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València va donar l’enhorabona per haver superat l’examen MIR i EIR i va concloure afirmant “sois el relleu generacional i el futur de la sanitat. La vida i la professió vos esperan”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*