Mesures per als comerços de Xest enfront de la Covid-19

Una imagen de la localidad de Cheste.
Una imagen de la localidad de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament entregarà una guia amb la normativa a tots els comerços i amplia temporalment l’espai de les terrasses sense cost econòmic per a los/as propietarios/as

Amb l’entrada de la Comunitat Valenciana en la Fase 1 de la desescalada, l’Ajuntament de Cheste ha pres diverses mesures de suport als comerços locals per a facilitar la represa de la seua activitat.

D’una banda, a partir de matí, la regidoria de Comerç començarà el repartiment d’una guia en els establiments del municipi, en la que es detallen les mesures necessàries per a condicionar les seues locals enfront de la pandèmia Covid-19. Així mateix, se’ls farà entrega de cintes per a delimitar les distàncies en el sòl i cartells informatius per a la clientela, on s’arrepleguen els requisits que els usuaris i usuàries han de complir mentres es troben en els comerços.

La finalitat de l’Ajuntament és oferir tota la informació possible, tant als i les comerciants de Cheste com a la població en general, afavorint així el compliment de la normativa especificada en la Fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat. Entre les mesures, s’haurà de respectar la distància entre taules en bars i restaurants i la distància interpersonal recomanada per les autoritats sanitàries en tots els establiments. A més, serà obligatòria la desinfecció de mans abans d’entrar als comerços i portar la màscara posada.

D’altra banda, la corporació municipal ha acordat ampliar temporalment l’espai de les terrasses sense cost econòmic per als i les propietarios/as, per a compensar la normativa que obliga a no ocupar més d’un 50% de les mateixes. A més, per a garantir la seguretat en les zones de major concentració d’establiments amb terrassa, es van a senyalitzar alguns carrers per a prohibir que els vehicles sobrepassen la velocitat de 20 km/h al circular prop de les terrasses. Concretament, esta mesura es durà a terme en trams dels carrers Julio Tarín, Pérez Galdós, Blasco Ibáñez, Antonio Machado i plaça II República.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*