Mig centenar de persones recorreran 121 quilòmetres contra el càncer entre Venta del Moro i Almussafes

Medio centenar de personas recorrerán 121 kilómetros contra el cáncer entre Venta del Moro y Almussafes.
Medio centenar de personas recorrerán 121 kilómetros contra el cáncer entre Venta del Moro y Almussafes.

Post també disponible en: Castellano

Medio centenar de personas recorrerán 121 kilómetros contra el cáncer entre Venta del Moro y Almussafes.
Mig centenar de persones recorreran 121 quilòmetres contra el càncer entre Venta del Moro i Almussafes.

La Diputació de València col·labora un any més en un recorregut solidari que travessarà nou municipis valencians

La 9a edició del Repte Solidari AECC València eixirà de Venta del Moro aquest 29 de març, per a arribar 24 hores després a Almussafes

Mig centenar de persones participaran en el Repte Solidari AECC València que tindrà lloc els pròxims divendres i dissabte, 29 i 30 de març. Aquest Repte, que compleix ja la seua novena edició, s’ha presentat hui en la Diputació de València en un acte que ha comptat amb l’assistència del president de la institució, Toni Gaspar, el Subdirector de AECC València, Javier Llombart, el promotor del Repte, José Antonio Miguel, així com alguns dels alcaldes de les localitats que travessarà el recorregut i que, com cada any, s’han bolcat amb la iniciativa.

El Repte Solidari AECC València, impulsat per a visibilitzar la lluita contra el càncer i donar suport a les persones que lluiten contra la malaltia, donarà començament divendres que ve 29 de març, quan els corredors prenguen l’eixida a les 18:00h des de Venta del Moro per a recórrer 121 quilòmetres durant 24 hores seguides, fins a arribar a la meta situada a Almussafes.

Els 52 corredors participants eixiran des de Venta del Moro i travessaran La Portera, Alboraig, Yátova, Torís, Albal, Beniparrell, Silla i Almussafes, on trobaran la meta. Aquests valents recorreran així aquests 121 quilòmetres portant amb si la “torxa solidària” que exemplificarà la lluita i solidaritat del repte.

Unió contra el càncer

Durant les intervencions, el President de la Diputació, Toni Gaspar, ha assegurat que la lluita contra el càncer “és una cosa transversal, un problema que està pràcticament en el cor de tots, i les institucions hem d’estar unides i donar suport a aquest tipus d’iniciatives”. “És un orgull -ha continuat- veure a tants municipis, tantes institucions, tantes persones… unir-se per a lluitar contra la malaltia i visibilitzar aqueixa lluita en un repte com aquest”.

Per part seua, el promotor del Repte, José Antonio Miguel, ha avançat que en aquesta edició “recorrerem 121 quilòmetres d’autèntiques emocions. Cadascun dels 52 corredors que participaran en el Repte té una història. 52 històries, 52 persones que escenificaran la lluita de milers de persones afectades”. A més, ha volgut agrair “a tots aquells que donen suport a la iniciativa la seua solidaritat: Diputació, municipis, alcaldes, patrocinadors, AECC València… Gràcies a tots”.

El Subdirector de *AECC València, Javier *Llombart, també ha volgut agrair a la Diputació, Juntes Locals, municipis, patrocinadors i participants “la seua implicació, solidaritat i suport” i ha destacat la importància de la investigació per a previndre la malaltia. “És el que fem en el Circuit *RunCáncer des de fa 5 anys, i és el que continuarem fent: donar suport tota iniciativa que uneix esport i investigació, ja que també es prevé portant una vida activa i saludable, fent esport”.

“El 50% dels càncers es podien previndre fent esport. Això també és previndre i depén de nosaltres mateixos. Aqueixa rutina també ens pot salvar la vida, l’esport és vida”, ha afegit *Llombart.

Així mateix, els alcaldes de Venta del Moro i Almussafes, Luis Francisco López Yeves i Toni González Rodríguez, respectivament, també ha volgut agrair la iniciativa i han apostat per donar suport des de totes les institucions reptes com aquest que fan visible la lluita contra el càncer i, sobretot, donen suport a la investigació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*