Millares renova els seus bons d’ajuda de 100 € al mes a les famílies amb xiquets menors que s’instal·len en el municipi

Millares, capital de la prehistoria valenciana.
Millares, capital de la prehistoria valenciana.

Post també disponible en: Castellano

Aquests bons d’ajudes es reinverteixen en els comerços locals i busquen incentivar la instal·lació de noves de famílies en aquest municipi de la Canal de Navarrés

El Butlletí Oficial de la Província de València ha fet oficial aquesta setmana la renovació dels bons de naixement que dóna l’Ajuntament de Millares, unes subvencions directes per a les famílies amb xiquets menors que busquen servir d’ajuda extra per a les parelles joves que vulguen establir-se en la localitat. Es tracta d’uns vals de 100 euros al mes per a ser invertits en els tres comerços del poble.

El consistori de Millares va llançar aquestes ajudes quan l’escola municipal es va quedar amb només dos alumnes. Actualment, ja són set.

El alcalde de Millares, Ricardo Pérez, incideix en què volen “continuar incentivant la instal·lació de famílies al poble i que escolaritzen als seus fills ací. Ens neguem a tancar el col·legi”, ha assegurat; i va reconéixer també que “la sensibilitat amb les poblacions xicotetes està augmentant, encara que sempre s’acaba necessitant més ajuda”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*