Mompó atén les demandes de Bugarra, Higueruelas i Chulilla en una visita a La Serrania

Post també disponible en: Castellano

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, destaca la mà estesa de la corporació provincial als pobles més xicotets

Els alcaldes dels tres municipis, de menys de 1.000 habitants, destaquen l’imprescindible que és per a ells l’ajuda de la Diputació

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat Bugarra, Higueruelas i Chulilla per a escoltar de primera mà les seues necessitats, al mateix temps que ha comprovat l’estat de les obres finançades per la corporació provincial en estos tres municipis de La Serrania.

Mompó ha garantit als tres alcaldes la mà estesa de la corporació provincial “per a donar-los suport en la gestió de les ajudes i avançar en les millores necessàries per als seus municipis”. “La Diputació estarà sempre al costat dels 266 pobles de la província, especialment dels més xicotets perquè són els que més el necessiten”, ha assegurat Mompó.

Per part seua, l’alcaldessa de Bugarra, Teresa Cervera, ha demanat ajuda a la Diputació per a realitzar la casa de la cultura i la de la joventut per ser “molt necessàries”, així com per a la celebració de “Bous al Carrer”. De la mateixa manera, ha sol·licitat a la institució provincial suport per a la construcció de la variant de Pedralba i ha destacat la falta de personal tècnic, un problema que la Diputació pretén solucionar amb l’impuls a les oficines comarcals. “Que la Diputació es recorde dels pobles xicotets ens ajuda, no sols econòmicament”, ha declarat Cervera.

En la mateixa línia, s’ha pronunciat el primer edil d’Higueruelas, Melanio Esteban. “És necessari tindre la calor de la Diputació perquè per als pobles xicotets és el nostre referent”, ha assegurat Esteban, qui a més li ha traslladat a Mompó el seu projecte per a remodelar l’ajuntament i adequar-lo a les exigències d’accessibilitat i seguretat vigents.

Finalment, l’alcalde de Chulilla, Vicente Polo, ha demanat inversions en carreteres, infraestructures i aparcament tant per a veïns com la gran afluència de visitants que rep el municipi. També necessita inversió per a reobrir el balneari, millorar les infraestructures esportives i recuperar el projecte de construcció d’una ronda. Per a Polo, “és fonamental el suport de la Diputació”. “Estaríem totalment perduts si no fórem de la seua mà, és d’agrair que el president vinga i trepitge el terreny per a conéixer les nostres necessitats”, ha ressaltat.

Inversions de la Diputació

A Bugarra, la corporació provincial ha destinat 490.000 euros a millorar diferents edificis municipals, repavimentació d’alguns carrers o el col·lector de pluvials de l’àrea industrial, entre altres projectes. Ho ha fet través del Pla d’Inversions des de 2020, al que cal sumar una quantitat similar de l’aportació provincial al Fons de Cooperació.

Higueruelas també ha rebut la mateixa inversió en el període 2020-23 per a la rehabilitació integral de la Casa de la Cultura i la reurbanització del barri del Crist, entre altres millores per al municipi.

Pel que fa a Chulilla, la Diputació ha aprovat la inversió de 795.000 euros a través del Pla d’Inversions des de 2020. Entre altres adequacions, anava destinada a la construcció d’un edifici dotacional múltiple, al condicionament de diferents parcel·les, i a l’asfaltat i repavimentació de diferents carrers. A esta quantitat, cal afegir una altra similar de l’aportació provincial al Fons de Cooperació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*