NEOmúsica inaugura unes noves instal·lacions a Llíria, ciutat de la música

Post també disponible en: Castellano

L’empresa valenciana NEOmúsica inaugurarà aquest pròxim divendres, 2 de febrer, les noves instal·lacions a la ciutat edetana. Segons han declarat des de la pròpia gerència, “aquesta obertura suposa un pas ferm en l’expansió de l’empresa, apostant per una ciutat tan estratègica, musical i geogràficament, com és Llíria”.

NEOmúsica és una de les empreses líders en el sector de la venda i reparació d’instruments musicals, que ha consolidat la seua posició en el mercat principalment per dos aspectes fonamentals: d’una banda, la creació d’un equip humà professional de la música i, per un altre, disposar d’un estoc permanent de les principals marques d’instruments del mercat. “Un músic necessita veure, provar i decidir quin serà el company idoni per al seu dia a dia”, como han destacat des de l’empresa.

Una altra de les fortaleses que mostra l’empresa NEOmúsica és la satisfacció mostrada pels clients, com es pot apreciar en les ressenyes de Google. Davant aquesta evidència, des de la pròpia empresa assenyalen “és la nostra màxima ocupació, que l’experiència del client siga la millor possible, acompanyant-lo abans, durant i després de la compra”. 

La inauguració, que tindrà lloc a les 20,00 hores, comptarà amb l’assistència dels principals representants musicals tant de la ciutat com de la comarca.

Les noves instal·lacions de NEOmúsica estan situades al carrer Sant Vicent de Paul, número 7, de la ciutat de Llíria, encara que l’empresa ja compta amb dues instal·lacions més: una en l’Avinguda Blasco Ibáñez, número 20, de Bunyol; i una altra en l’Avinguda de Balears, número 73, de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*