Noelia Soler i Irene Yusà seran les Falleres Majors de la Pobla de Vallbona 2021

Post també disponible en: Castellano

Junta Local Fallera acorda posposar les falles de 2020 per a l’any vinent

Les falleres majors i presidents infantils de les 7 comissions podran representar les seues falles el pròxim exercici

La Junta General de Falles de la Pobla de Vallbona ha acordat suspendre les celebracions de les festes enguany i posposar els actes per a l’any vinent. Així ho han fet públic en un comunicat després de la reunió mantinguda entre l’Alcalde, Josep Vicent Garcia, el Regidor de Falles, Jaime Ruiz, els delegats que componen esta Junta Local Fallera i les presidències de les set comissions falleres.

La Junta ha acordat que Noelia Soler i Serra i Irene Yusá i Alcocer, així com les sues respectives Corts d’Honor, continuaran el seu regnat. A més, les set comissions fallers mantindran en els seus càrrecs els presidents infantils, les falleres majors infantils i les falleres majors.

L’Ajuntament de la Pobla proposa a més emmagatzemar tots els monuments fallers de les set comissions en recintes públics i a cobert, per tal d’ajudar a les comissions i artistes fallers. A més, les comissions han acordat fer tot el possible per ajudar els artistes fallers i arribar a acords amb els per ajudar el gremi.

Junta Local Fallera valorarà i proposarà un nou calendari faller 2020-2021 seguint totes les directrius i indicacions que vaja donant el Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat durant els pròxims mesos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*