Utiel comunica la suspensió de les seues Falles 2020

Post també disponible en: Castellano

Amb este comunicat la Junta Local Fallera d’Utiel ha informat les seues veïnes i veïns la suspensió de les Falles 2020 en el municipi

Com tots bé sabem, el passat 10 de març del 2020 es van ajornar les Falles del 2020 a nivell de la Comunitat Valenciana amb motiu de la situació epidemiològica provocada per la COVID-19. Tots els fallers i falleres com a col·lectiu ens emplacem a realitzar-les més avant en el temps quan la situació ho permetera.

Dilluns passat, 18 de maig del 2020, es va reunir la Junta Local d’Utiel formada pels Presidents i representants de les tres comissions falleres d’Utiel (Porta de les Eres, Porta del Sol i Plaça de Sant Joan) , així com per la Presidenta de la Junta Local d’Utiel, Paula Roda Mayordomo, i la resta de representants dels diferents partits polítics d’Utiel i, una vegada estudiades tant totes les possibilitats de celebració de les Falles 2020, com les recomanacions de les autoritats sanitàries i les mesures adoptades fins al moment i per al futur per al control i eradicació d’esta malaltia, van acordar:

  1. Suspendre definitivament les Falles de l’any 2020 i el seu emplaçament a març de l’2021. Pel que, des d’aquesta Junta Local, es dóna per acabat l’exercici faller 2019-2020 per començar, amb més força si cap, amb l’exercici 2020-2021.
  2. Donar continuïtat a totes les representants de les nostres comissions (Reines i Reines de l’Foc), tant majors com infantils, durant l’exercici 2020-2021, així com a les nostres Falleres Majors d’Utiel perquè puguen gaudir dels seus Falles de la millor manera possible.
  3. Mostrar el seu suport a tots els col·lectius que formen l’entramat faller del nostre municipi: artistes fallers, modistes, músics, floristes, orquestres, restaurants, perruquers, fotògrafs, impremtes … Amb la finalitat que l’impacte econòmic, social i cultural siga el menor possible tant a nivell municipal com provincial o comunitari.

Finalment, demanem la màxima comprensió de tot el nostre municipi ja que esta decisió, encara que necessària, és tremendament dura de prendre per part de totes les persones que amem les Falles i que mai ens haguérem imaginat passar un març sense la millor festa del món. També sol·licitem el suport de tot el nostre municipi perquè esta meravellosa festa, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, no decaiga i torne a omplir els nostres carrers d’alegria, color i música, tan necessaris en este moment.

Junta Local Fallera d’Utiel. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*